Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szédültem, fájt a hasam és hányingerem volt délelőtt ez lehet terhesség?
szia
sztem nem, mert ennyi idő-6nap-után még nem lehetnek terhességi tüneteid. inkább parázol, azért, olyan már nekem is volt, h paráztam, és produkáltam terhességi jeleket, közben nem voltam az.
azt javaslom, hogy ne megszakítással védekezzetek, ott nagyobb a teherbeesés esélye
de akkor most nem kell vennem terhességi csíkot?
mert úgyse jelent semmit, ha igen, ha nem, ha a havi nem jön meg akkor meg úgyis megtudom... és a 72 órás bogyó meg már úgysem segíthet...
Se védekezés,se biológia tudás.6 nap alatt még terhességről nem is beszélhetünk,azt a beágyazódás utántól számítjuk.Most maximum megtermékenyítés történt és kell még neki jó pár nap,mire be tud ágyazódni a méh nyálkahártyájába.A terhességi tüneteket a hcg hormon okozza,ami beágyazódás után kezd el termelődni.Addig,amíg ez nem jelenik meg a szervezetedben,a terhességi teszt sem tudja kimutatni a vizeletből.
Vagyis 6nap édes kevés még.Majd egy hét múlva kb. már érdemes lesz tesztet csinálni,addig pedig figyelj az étkezésedre,mert hányingered maximum a kajától van.
Elég lazán kezelitek a baba kérdést.Ha tudsz a 72 órás tablettáról és nem akarsz gyereket,akkor miért nem vetted be még időben? Vagy miért nem védekeztetek normálisan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!