Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha áttlátszó a váladék terhes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha áttlátszó a váladék terhes lehetek?

Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 18:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

17 évesen még nagyobb szégyen, hogy ennyire tudatlan és felelőtlen vagy.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..

Olvasgassál.

2011. márc. 29. 21:53
 12/19 anonim ***** válasza:

Az az átlátszó váladék az előváladék, ami tartalmazhat spermiumokat. Tehát igen, lehetsz terhes!

Az óvszert az előtt kell felhelyezni, hogy a barátod pénisze a te nemiszervedhez érne, de ez az óvszer "használati utasításában", tájékoztatójában is le van írva.

2011. márc. 30. 13:48
 13/19 anonim ***** válasza:
17 évesen szégyen, ha valaki így ír! Inkább Barbie-zzál!
2011. márc. 30. 17:54
 14/19 anonim ***** válasza:
szerintem ne bántsátok vann elég baja.mindenkivel történik olyan ami nemkéne.ha netalántán azis ne hordjátok le szerintem erre van a legkevésbé szüksége.nem azért tett fel kérdést hogy lehurrogjátok hanem hogy aki akar segitsen neki.
2011. márc. 31. 06:34
 15/19 anonim ***** válasza:
amugy meg kérdező mi a helyzet?terhes vagy vagy nem???utolsó vaok
2011. ápr. 1. 15:26
 16/19 A kérdező kommentje:
nem vagyok terhes :D
2011. ápr. 5. 19:14
 17/19 anonim ***** válasza:
nah az jou örülök neki.látod hiába idegeskedtél mert nemvolt semmi baj hála.de ezek után ha lehet vigyázz jobban hogy ne kelledjen idegeskedj máskor.uccsó voltam
2011. ápr. 5. 19:24
 18/19 A kérdező kommentje:
:D énis örülök..és vigyázni fogok...:D
2011. ápr. 6. 09:18
 19/19 anonim ***** válasza:
jobban is teszed mert egy terheséh nagy felelőség az abortusz meg szörnyű érzés.
2011. ápr. 6. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!