Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha áttlátszó a váladék terhes lehetek?
Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 18:33
2/19 A kérdező kommentje:
de semmi fehér nemwolt benne,akkor is?..jejzus
2011. márc. 29. 18:49
3/19 anonim válasza:
A barátod benned élvezett el? Ha igen akkor terhes vagy. Vegyél terhességi tesztet
4/19 A kérdező kommentje:
nem élwezett el bennem,csak a közösülés előtt áttlátszó wolt a wáladéka..de nem ment el bennem.....baj lehet belőle??
2011. márc. 29. 19:01
5/19 anonim válasza:
ja bocs, az a lényeg hogy benned volt gumi nélkül, legközelebb ovatosabban.
6/19 anonim válasza:
a "wolt"-ból és az "elélwezett"-ből ítélve olyan 12-13 éves lehetsz. Gratulálok! Én ennyi idősen Tom és Jerryt néztem.
7/19 anonim válasza:
szerintem vegyél egy terhességi tesztet és meglátod.belém sem élvezett a barátom ck betettük gumi nélkül és ma volt abortuszom.szoritok neked csinálj tesztet hátha nemvagy az!
8/19 anonim válasza:
amugy hány éves vagy??utolsó vok!
9/19 anonim válasza:
Igen, teherbe eshetsz. Ha már 16 évesen szexelsz, utána olvashatnál egy kicsit a dolgoknak. Vagy legalább előbb kérdeznél, és aztán csinálnád.
Szánalmas vagy, már ne is haragudj.
Gyanítom nem rég történt, szóval a teszt még felesleges. Majd két hét után.
10/19 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a szép és hasznos hozzászólásokat többet nekérnék belőle a koromról nemkérdeztem senkit nem azwolt a kérdés h hány éwesnek nézek ki...elősszöris hamár így lehordtok tanuljatok meg olwasni....tiszetlet a kiwételnek
amugy meg 17 éwes wagyok ha valami.....
2011. márc. 29. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!