Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha nem a menstruációm alatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem a menstruációm alatt kezdtem el szedni a fogamzás gátlót akkor mikortól hat? (Azalia)

Figyelt kérdés
Szültem, szoptatok, rendszertelen a menstruációm. A tabletta 1hét után hat vagy ki kell várni a következő ciklust.
2011. márc. 28. 09:10
1 2
 11/12 anonim válasza:
Értem mit kérdezel! Én is Azaliát szedek. Ha mindig azonos időpontban veszed be, akkor véd. Akkor kezd el szedni, amikor jónak látod, de onnantól folyamatosan megállás nélkül, hisz nincs mensi. Az én ? ezalatt egyszer csak megjöhet? Én már több, mint 2 éve szoptatok, de még semmi.
2011. nov. 28. 13:37
 12/12 anonim válasza:
Ja a lényeg: az napra hat, tehát az első nap után már él a fogamzásgátló hatása.
2011. nov. 28. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!