Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem a menstruációm alatt kezdtem el szedni a fogamzás gátlót akkor mikortól hat? (Azalia)
"Amennyiben jelenleg nem szed hormonális fogamzásgátló tablettát
Várja meg, amíg menstruációja elkezdődik. A menstruációs ciklus első napján vegye be az első tablettát. Ekkor készítmény szedésének első hetében kiegészítő, barrier elvű fogamzásgátló módszer (pl. gumi óvszer, hüvely pesszárium) alkalmazása nem szükséges.
Ha a tabletta szedését a menstruációs ciklus 2-5 napján kezdi el, kiegészítő, barrier-elvű fogamzásgátló módszer alkalmazása szükséges a tabletta szedésének első 7 napjában.
Ha a közelmúltban szült, vagy vetélése volt
A készítmény szedését az első trimeszterben elvégzett terhesség-megszakítás után közvetlenül kell elkezdeni.
Szülés vagy a második trimeszterben elvégzett terhesség-megszakítás után a menstruációs vérzés első jelentkezésekor kell elkezdeni.
Amennyiben több mint 21 nap telt el a szülés, vagy a második trimeszterben elvégzett terhesség-megszakítás és a tablettaszedés elkezdése között, ki kell zárni az esetleges újabb terhesség lehetőségét, és kiegészítő, barrier-elvű fogamzásgátló eszköz használata ajánlott a tabletta szedésének első hetében."
Várd meg míg megjön, második hülyeséget írt.
a doki nem mondta konkrétan hogy mikor kezdjem,és a betegtájékoztatón nem volt egyértelműen feltüntetve,ott minden esetben egy hetet(7 napot) írtak...
kérlek írjátok oda hogy az azaliara értitek e vagy más fog. gátlóra?
úgy tudom ez szoptatós kismamáknak van,talán emiatt más,mint a többi?
10 napig tartott a menstruációm,a 7. napon kezdtem el
felhívtam nődokit,nődoki azt mondta szedjem tovább,meg fog jönni előbb utóbb
csakhogy 8000ft ot dobok ki az ablakon addig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!