Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A Lindynette 20 fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Lindynette 20 fogamzásgátló okozhat erős fejfájást?

Figyelt kérdés
2008. febr. 7. 16:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt használtam,de nekem miden mellékhatásai kijöttek pl: hányinger,szívfájdalom,fejfájás is.Ha neked is van ilyen próblémád beszélj a Nőgyógyászoddal és lehet.hogy felír egy másikat.Nekem sajnos nem tudott mást felírni,mert azt mondta,hogy akkor nem bírom a többit se.Te lehet,hogy nem ilyen vagy.
2008. febr. 7. 23:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
én is ezt szedem már 4éve.nekem semmi bajom tőle,de menj el az orvoshoz,és felír egy másikat!
2008. febr. 9. 09:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt szedem, az első hónapban nekem is volt fejfájásom és hányingerem, de elmúlt. Már a 4.hónapnál járok...
2009. jún. 17. 00:50
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem a menses megjövetele előtt mindig erős fejfájásom volt 2 napig...de megszoktam, meg tudtam,hogy megjön és elmúlik... később elmúlt a fejfájás is, de kitartott az első 2 évben végig
2010. okt. 23. 15:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen.

Egy hónap után abba is hagyom.

2017. aug. 9. 03:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!