Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló szedők! Kinek mennyit tart a megvonásos a gyógyszer mellett, hány napig, mennyire erős, és mit szedsz?
Gyógyszer előtt: Gyógyszer után:
- 7 nap - 6 nap
- nagyon erős görcsök első - 1. nap tűrhető fájás
2 nap
-3. napig erős vérzés - 2. napig erős vérzés
-pontatlan - pontos
Szóval nálam elég minimális a különbség,hirtelen ennyit tudtam összeszedni
Melianet szedek
Gyógyszer előtt:
7-8 nap, baromi erős görcsök (ügyeleten kaptam a görcsoldó injekciókat), ájulás, hányás
Gyógyszer mellett:
4, max 5 nap, szinte teljesen fájdalom nélkül
Lindynette 20-at szedek.
Tabiszedés előtt- 6 nap, erős vérzés, görcsök hányással,hasmenéssel, sírógörcsökkel egybekötve, halálsápadtan(napi 5 Cataflam nem használt)
Tabiszedés közben- 5 nap, közepes vérzés, épphogy csak megérzem, hogy megjött :) 1,5 éve szedem.
Szia!
Tabi előtt 6-7 nap,erős vérzés görcsös fájdalom, néha még a gyógyszer sem hatott és ki kellett hívni a háziorvost, aki fájdalomcsillapító injekciót adott be.
Tabi után kb. 4 nap, a hasam csak az elején fáj, azért mert nehezen válik le a méhnyálkahártya.
Cypromixet szedek.
21L
Cypromix:
Előtte: pontatlan, későn jövő vérzés, 7 nap, erős görcsök 1-4 napig, első 3 nap nagyon erős vérzés, 4-5. közepes, 6-7 gyenge
Utána: pontosan jön meg, 5-6 nap, görcs maradt(ami nem normális), 2. nap legerősebb,többi jóval gyengébb.
Egyéb: a bőröm miatt kaptam, a pattanásokra, amit teljesen megszüntetett
Előtte: 7-8 nap közepes, normál mennyiség, néha tűrhető fájdalom
Minervával: 5 nap, iszonyat erős vérzés, nagy görcsökkel :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!