Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most kezdtem el szedni a 3. levél Lindynette 20 fogamzásgátlót, akkor már nem kell kiegészítő védekezést használni?
Figyelt kérdés
Mert eddig még nem mertük kipróbálni óvszer nélkül, szerintetek mostmár nem lehet baj?2008. febr. 7. 16:55
1/5 anonim válasza:
Ha jól értem 3hónapja szeded a gyógyszert.Akkor már teljesen nyugodtan szeretkezhettek védekezés nélkül.Elvileg a gyógyszerek már két hét után hatnak,de rajta kell lennie a betegtájékoztatóján.
2/5 anonim válasza:
Ha amikor elkezdted szedni, a mensid első napjától szedted, akkor már 2 hét után védettséget ad! Nyugodtan szexelhettek már óvszer nélkül!
3/5 anonim válasza:
persze,én ugy tudtam,h 1hónap után véd!de 3hónap után már 10000000000százalék!
4/5 anonim válasza:
én az első szem tabinál nekiestem a barátnőmnek nagyügy nemlett semmi nem véletlen v vicc ami a papíron mellékelve van hozzá bá én nem olvastam megnézem most neten hihi
5/5 anonim válasza:
atyám hónapokig szedni az első nagy nap előtt előtt akkor idézek mondjuk lehet a többi gyócer máshogy működik meg ha nem szedheti egyéb okokból pont ezt a fajtát akkor értem.
Mikor kezdheti el az első csomag szedését?
Ha nem használt hormontartalmú fogamzásgátlót az előző hónapban. A Yadine szedését a ciklus első napján (azaz a menstruáció első napján) kezdje el. Ha a Yadine szedését a menstruáció első napján kezdi el, már azonnal védett a terhességgel szemben. Elkezdheti a szedést a ciklus 2-5. napján is, de ilyenkor az első 7 napban további védekezést (például óvszert) kell alkalmaznia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!