Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tud nekem ajánlani valaki Nyíregyházán egy jó magánnőgyógyászt fogamzásgátlási dolgokra?
Tud nekem ajánlani valaki Nyíregyházán egy jó magánnőgyógyászt? 3 hónapj szedek Lyndinette 20-at! Kórházi szakrendelésen vérvétel és vizsgálat nélkül írták fel! Most visszmentem újabb adagot iratni de más gyógyszerből mert ennek mellékhatásai voltak! Az orvos nem volt ott az kapott időpontomkor!A helyettes orvos felírta a Yasminellét de itthon néztem hogy nincs a vény kitöltve a nevemre és az adatokra! A saját adataimat még be is tudnám írni de van amiről azt sem tudom mi!
Így gondolom megértitek hogy magánorvost akarok aki talán figyel is az előírásokra!
De nem tudom kiben bízhatok, ha már fizetek is!
Tehát van valami tanácsotok vagy véleményetek! Esetleg egy jó orvosotok Nyíregyházán?
dr. seres andera, a ferenc körúton rendel egy magánrendelőben a one dinerrel szemben. én hozzá járok fél éve, egy 30 év körüli nő, határozott de nagyon rendes. még telszáma is van:) :
dr. seres andrea
mini klinika ferenc krt 4/a
szerda 17-19ig
tel: 0630-2584115
Én is Dr Seres Andreához járok. Nagyon pozitív a tapasztalatom vele kapcsolatban.
Árkról pedig.. a gyógyszerfelírás 1000ft.
A vizsgálatokat nem tudom pontosan..rákszűrés 7000ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!