Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha menstruáltam akkor amikor nem védekeztünk teherbe eshettem?
" Köszönöm szépen, tudom mi az a menstruáció. Biztos jobban is, mint te, mivel orvosi egyetemre járok. "
Miért feltételezed,hogy nekem fogalmam sincs róla??
Kedvesem.Én 30 éve dolgozom a szakmámban(szülésznő vagyok) és ez alatt az idő alatt soha nem jött egyetlen olyan anyuka sem aki a menstruáció alatt esett teherbe..
Sokan még a fogantatás idejét sem tudják behatárolni,nem hogy kijelenteni,hogy "nekem megvolt,és teherbe estem"
De nem fogok veled vitatkozni aranyom...Én már öreg vagyok ahhoz,hogy egy fiatal kislánnyal vitatkozzak..
Tanulj sokat,és kívánom hogy sikeres orvos legyen belőled..
Menstruáció közbe is teherbe lehet esni. Egy kicsit azért morbid...ki lehet szerintem bírni 5-7 napot sex nélkül:D
De ha a lefekvésetek után megjött akkor nincs semmi baj, de azért legközelebb védekezzetek mindig:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!