Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Felírja-e a doki a tabit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felírja-e a doki a tabit?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A bnőm 15 éves, de kb nyár közepén tölti a 16-ot és most fog jövőhéten elmenni nőgyógyászhoz az anyukájával,hogy felírassák a fogamzásgátlót. Arra lennék kíváncsi, hogy így fel fogja-e írni neki majd?

2008. febr. 6. 18:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen felírja.
2008. febr. 6. 18:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én nyáron lennék 15 éves,és a doki felírta.Nem mert qrva vagyok,hanem mert majd akkor szeretném elveszíteni,és így előre megvan a vény. :)
2008. febr. 6. 19:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Gondolom, ha az anyukája is ott lesz és ő is "megengedi" vagy hozzájárul tuti felírja a doki. Egyébként dokija válogatja, én pl. mikor 17 évesen elmentem nődokihoz tabit íratni, ő nem írt fel. Aztán egy másik meg igen, bár ez már nem most volt. :)
2008. febr. 7. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!