Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye annak, hogy a barátnőm terhes? .28-ától 2-3alkalommal előfotdult a "pillanat hevében", h míg észbe nem kaptam,5-10mp-re óvszer nélkül csináltuk. Talán ma 5. napja hogy késik. Tegnap reggel a teszt még "-" volt (előző nap délután is).
Te számolod a barátnőd hányszor pisil egy nap?:)
És egyébként,nem valószínű hogy terhes! Valószínűleg bebeszéli magának a tüneteke!
Figyu, ha ennyire görcsöl szegényke, akkor nem is fog megjönni neki.
Próbáljatok lazítani, higgyetek a tesztnek. (Ha nem mentél el benne, akkor nagyon kicsi az esély amúgy is, bár nem lehetetlen.)
Bunkózni felesleges, szerintem levontátok a tanulságot, most megúsztátok egy ijedelemmel és máskor jobban vigyáztok.
Azért az jó, hogy látatlanban mindenki rámondja, hogy nem terhes, holott egyik válaszoló sem vizsgálta meg a barátnőd. Van 50% esély, hogy el is találták.
Csak azt felejtik el hozzátenni, hogy az a pillanat hevében x másodperc pont elég ahhoz, hogy terhes legyen, úgyhogy ideje lenne kontrollálni magatokat.
Hétfő van, a nőgyógyász rendel, menjen/menjetek el hozzá. GYK felhasználókkal ellentétben, ő meg tudja vizsgálni.
köszi, de kiskorú jelenleg. :)
az anyját meg nem szeretnénk belevonni.. egyenlőre legalábbis..
"pillanat hevében" hagyjál már...
Imádjuk egymást a barátommal, és fantasztikus egymással a szex, de elképzelni nem tudom, hogy ne legyen annyi eszünk, hogy mielőtt aktusra kerül sor, rászánjuk azt a pár másodpercet annak a nyamvadék óvszernek a felhúzására! Nálunk én csinálom, így kevésbé töri meg a dolgokat.
Az anyját? Mármint hogy a nőgyógyász miatt?
Nincs rá szükség. Nem kell hozzá. Nyugodtan elmehet anyuka nélkül is, anyukát senki nem foga hiányolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!