Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Antibiotikumot szedtem. Ilyenkor már védett vagyok?
Figyelt kérdés
Na szóval..a 7napos szunetben (pentek, szombat, vasarnap) szedtem három napos antibiotikumot(summamed a neve ha jol tudom). Kedden elkezdtem a fogamzásgatlót szedni és a kovetkezo 21 napban védekeztunk. Vagyis, egy levelet mig ki szedtem, vedekeztunk..Most már újra jon a 7 napos szunet. De most már gondolom a szunet utan, ha megint elkezdem szedni a foggátlót már tuti védett vagyok, ugye? :) Koszi a valaszt :)2011. márc. 18. 17:58
1/4 anonim válasza:
1 levél szedése után is tuti védett vagy még a szünetekben is (tehát folyamatos a védelem, amíg teljesen abba nem hagyod a tabit). Több helyen olvastam már, nőgyógyásztól is (vmilyen fórumon) hogy 1-2 hét után is tulajdonképpen védett lehetsz, de a biztos az, ha 1 levelet végigszedsz. Az antibiotikumnak ehhez semmi köze, nem erősti vagy gyengíti a fogamzásgátló hatását
2/4 anonim válasza:
Első, dehogynem gyengíti!
Kedves kérdező, a szedés alatt és utána egy hétig kell kiegészítő védekezés (én legalábbis így tudom), szóval ezt bőven túlteljesítettétek. :)
23/l
3/4 A kérdező kommentje:
Hát én úgy tudom, hogy gyengíti az antibiotikum a fogamzásgátló hatását :)
Koszonom a választ, akkor nyugodt lehetek es mar nem kell védekeznunk? :)
Koszi
2011. márc. 24. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!