Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fel vagyok fázva és nem jött...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fel vagyok fázva és nem jött meg ez lehet attól vagy kezdjek aggódni?

Figyelt kérdés
2009. febr. 22. 09:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia! ma 36. napos a cilusom, általában 30-35 közt meg szokott jönni, ált 32-re. 3 napja görcsölök, fáj a fejem, a mellem 1 hete érzékeny s érzem, hogy megjön,de még ma reggel sem... januárban 2 kúrás antibiotikumot szedtem be(gennyes vizelet miatt- voltam nődokinál, s a húgyhólyagomra terelte bajt---felfázás.) s ezért a januári menzim barna vmi volt. ezen leírtak alapján azt merem állítani, hogy mindkettőnknek emiatt késik és/vagy kimarad... Te mit érzel, milyen menzi tüneteid vannak? hányadik ciklusi napban vagy? 18/L
2009. febr. 22. 09:48
 2/10 A kérdező kommentje:
Ma be kellene este vennem a gyógyszeretmet is és kicsit tanácstalan vagyok ,hoyg mit is csináljak.Fáj a hasam és érzékeny a mellem is de hiába..nem akar megjönni.
2009. febr. 22. 09:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Én beteg voltam múlthéten, a menzeszem 2. napján kezdtem antibiltikumot szedni, harmadik nap már alig volt, negyediken meg már szinte egyáltalán nem, holott egy hét mindig a menzeszem. Ráadásul fel is fáztam. Én is néztem nagyokat, hogy ilyenkor mivan, de ha felvagy fázva, szerintem mindenképpen keress fel egy nőgyógyászt. Tisztázni tudja miért nem jött meg, és gyógyszert is tud írni a felfázásodra.
2009. febr. 22. 10:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen szándékomban áll elmenni dokihoz,de gondoltam előtt megkérdezlek titeket hátha tud valaki egy néhány nyugtató szót mondani!
2009. febr. 22. 10:35
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom hiszel-e a gyógyteákban. Cickafarkfű vagy zsurló (200 Ft max egy csomag,ami sokáig elég, s ne Biot, hanem sima, Herbáriát ajánlom!)

napi 1 liter... én ma elkezdem. próbáld ki Te is , hátha beválik s beleülhetsz forró sós vízbe is. reméljük, hogy helyreteszi a női bajunkat, ami nekem ebben a hónapban "baj" is :-)

gyógyulást kívánok, puszi!

(első voltam)

2009. febr. 22. 10:36
 6/10 A kérdező kommentje:
Még arra válaszoljatok nekem ha tudtok hogy szerintetek be vehetem e ma este a fogamzásgátlómat.
2009. febr. 22. 10:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia. Nem baj, ha itt kérdezek a problémámra, mert hasonló, mint a tied. Én is felfáztam a hétvégére. Már egészen jól vagyok, szerencsére nem durvult el, mert volt itthon antibiotikum, amit még előző hónapban írt fel a dokim megfázásra. Kicsit aggódok, mert nem szeretek gyógyszert bevenni orvosi utasítás nélkül, de végülis használ. Viszont mi rajta vagyunk a babaprojekten. Ma vagyok a 18. napomon. Én arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek az antibiotikum szedése jelent valami veszélyt a teherbeesésre? Vagy nyugodjak meg? Végülis a felfázást akkor is ki kell kezelni. Tegnap fájt a mellbimbóm. Eddig még csak egyszer fájt, amikor 4 hónapja abbahagytam a tabi szedését. Gondoljátok, hogy még korai, hogy babás tünet legyen? Bocsi, hogy bepofátlankodtam a saját problémámmal. Remélem minden rendben van nálad!
2009. febr. 22. 12:38
 8/10 anonim ***** válasza:

Sajnos ilyeneket nem tudok, én még nem szedek tabit, 18 vagyok,szűz. írj ki új kérdésbe hátha több válasz érkezik rá!!

jobbulást :-)

2009. febr. 22. 12:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Régebben voltam hasonló helyzetben, én csináltam egy tesztet, negatív lett. Este mindenképp bevettem volna a gyógyszert, de addigra megjött. Ha negatív a teszt vedd be, de menj dokihoz mihamarabb
2009. febr. 22. 14:30
 10/10 anonim válasza:
én is a cickafarkra voksolok. Nekem is segített!
2010. júl. 28. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!