Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan előfordulhat, hogy az orvos nem megfelelő fogamzásgátlót ír fel?
szeretném elekzdeni a szedést, de 1 éve volt egy negatív tapasztalatom. akkor még gumival védekeztünk a párommal, és amikor feljött a téma a dokinál, (aki gyógyszerpárti), azonnal felírt fogamzásgátlót, úgy hogy semmilyen vizsgálatott nem végzett(csak a szokásos benyúlás).
honnan tudja, hogy amit felír az nekem megfelelő?
azt se tudja milyen a vérképem...
ekkor nem váltotttam ki a gyógyszert, mert nem bíztam a dokiban.
most azonban újra elgondolkodtam a témán. szerintetek érdemes másik orvost megkeresnem, vagy hagyatkozzak a mostanira?(vele 2x találkoztam életemben, szol nem vagyok még állandó páciense)
akkor jó. többiek válaszát is várom azért!:)
köszi
Bocsi hogy közbeszólok! Tapasztalat: 19 évesen kezdtem el szedni a fogamzásgátlót, amit a doki úgy írt fel h nem csinált labort! hasáraütött, és felírta az előzőekben leírtak szerint...
És lám Rá 2 hónapra terhes lettem!!!!!
Rendszeresen szedtem a gyógyszert!!! 1-et sem hagytam ki!!!
Könyörgöm lányok! kérjetek Teljes labor!!!!
üdv mindenkinek! 20 éves ANYUKA!!!!
hát nemtudom, nekem itt vmi nem stimmel...
ez biztos hogy így volt?
nem lehet hogy nem vártad meg azt az időt amíg hat a gyógyszer?
azért ennyire nemhiszem hogy félrenézte az a doki..
Ne haragudj, kedves utolsó kommentelő, de ez baromság.
Én elhiszem, hogy normálisan szedted és mégis terhes lettél, el tudom képzelni, hogy vkinek egyszerűen nem hat és kész.
D ezen a teljes vérkép sem segített volna, ebben majdnem teljesen biztos vagyok. A vérképből ez nem derült volna ki.
Egyébként nem lehet, hogy olyan gyógyszert szedtél, ami gyengítette? Vagy nm vártad meg, amíg használ?..
Nem!... Most egy másik gyógyszert szedek, amit egy másik doki írt fel.. És ez használ! Teljes labort csinált és azok alapján mondta h meik gyógyszer kell...Az előző gyógyszerem 20 mikrogramm "etinilösztradiol"-t tartalmazott, és most a Lindynette 30-at szedem amiben 30 mikrogramm van.. Nőgyógyászom szerint megkellett volna az előződokimnak néznie a vérképem, meg a többi cumót.. és akk rájött volna h nekem erősebb kell..
Minden jót nektek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!