Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hány kilót hízott a fogamzásgátlótól?
Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 13:07
1/8 anonim válasza:
egyet sem, és 1 éve szedem kb (tri-regol)
19/L
2/8 anonim válasza:
Én felszedtem egy ötöst. De lehet, hogy attól, hogy nyugisabb lettem.
3/8 anonim válasza:
2,5 éve szedek Lindynette-t, egy dekát sem híztam tőle, csak nőttek a melleim.
20/L
5/8 anonim válasza:
3 éve szedem (Gracialt, Laurinát, és most egy fél éve Jangee-t), és olyan stabil 2 kilót, bár ezt inkább az anorexiából való kigyógyulásnak tulajdonítom.
20/L
6/8 anonim válasza:
én is alurinát szedek, nem híztam csak a mellim nőttek. (én ennek kifejezetten örülök.:D)
7/8 anonim válasza:
Két fajtát szedtem már és mindegyiktől majdnem egy tízes feljött. Sokkal éhesebb vagyok, ha gyógyszert szedek.
8/8 anonim válasza:
Az első két évben felugrott rám 6 kiló, aztán tartottam azt a súlyomat. Hat évig szedtem összesen a gyógyszert, januárban hagytam abba, de szerencsére nem fogytam :) (180 centi magas vagyok, 56 kiló voltam, amikor elkezdtem szedni a gyógyszert. Most 62-63 kiló közt ingadozik a súlyom, ami nekem pont jó) :)
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!