Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell csinálni ha véletlen 2tabit vettem be?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lindynette20-at szedek..tegnap este bevettem 7kor a szokásosat...9kor véletlen még 1et, mert elfelejtettem h már bevettem az aznapit :S:S...tudom hülye vagyok, de nemtudoim most mit csin?4 a tájékoztató annyit ír h forduljak orvosomhoz, de ez most sajna kizárt h elmenjek =/...mi ilyenkor a teendő? hagyjam ki a mai napit? vagy szedjem tovább? attól független kell majd gumival védekeznünk? :S pls!! sürgős!!2009. febr. 20. 16:18
1/8 anonim válasza:
Gumival biztos nem kell védekezni. Egy tabletta amúgy nem oszt vagy szoroz igazából... szedd tovább.
2/8 anonim válasza:
Ha eddig nem lett bajod, akkor már nem is lesz. Kicsit sok hormon ez egyszerre, előfordult már mással is, van akinek ilyenkor hányingere lesz és kicsit rosszul van. Más baj nem lehet, ha a többi nap rendesen szedted, akkor vedd be a következőt, amikor kell (nehogy kihagyj egyet, mert az már egy nap múlva nem hat!) és kész. És nyugodj meg.
3/8 anonim válasza:
Semmi gond, ma vedd be rendesen. Szedd végig a levelet, védve leszel. Ha elfogyott (egy nappal hamarabb mint szokott) tartsd meg rendesen a 7 nap szünetet és kezd az új levelet.
4/8 anonim válasza:
Vérzés, múló rosszullét....1 nappal rövidebb lesz a ciklusod, mivel 1-gyel kevesebb a tabid. Szedd végig a levelet, 7 nap szünet, a köv. levelet meg rendesen. Védett vagy. Egyébként meg nem tom, hogy nem látod, hogy már bevetted, mivel ott vannak a napok a levélen. Vagy te össze-vissza szeded? Ha sorba szeded, napoknak megfelelően, kizárt, hogy kettőt vegyél be, mivel látnod kell, hogy az aznapit már bevetted.
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek..utolsónak annyit h igen ott vannak a napok, csak vhogy elnéztem :S...de azért thx
2009. febr. 20. 19:37
6/8 anonim válasza:
én jártam már úgy, hogy Szombat helyett szerdát vettem be. Az egyik végén szombat volt a másik végén szerda. Mindkettő "sz" betű. Aztán másnap kicsit furcsálltam, azt hittem előző nap nem vettem be, de rájöttem. Szóval el lehet azt nézni véletlenül.
7/8 anonim válasza:
Véletlen, nem lehet nembevenni...
figyelj jobban és különben,oszt és szoroz már egy tabi nem időben bevétele...
ha elfelejted állítsd be a telód, vagy mindig ébredéskor vedd be.
8/8 anonim válasza:
Dehogyis oszt és szoroz az,hogy ha nem idöbe veszi be a tablettát,12 órán belül lehet a csúszás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!