Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Késik a mensi. Szedtem a gyógyszert stb. többi lent. Szted?
Azt akarta a kedves kérdező, hogy a tabletta mentes héten megjött a menzesze, majd amikor kellett kezdeni az új levelet, aznap lefeküdt a barátjával, aki bele élvezett, így lehet-e terhes, mert késik a menzesze.
Nos, mivel nem látok beléd és nekem is késett már fogamzásgátló mellett, bár nem 4 napot, hanem 2 hónapot, nem tudom megmondani, hogy terhes vagy-e. Nekem, ahogy mondtam, 2 hónapot késett, ha feltettem volna ezt a kérdést, azt mondják, hogy terhes vagyok, holott nem voltam az, szerencsére.
Mivel az aktus óta már eltelt huszonvalahány nap, csinálhatsz terhességi tesztet, csak hogy megnyugodj, hogy nincs baj. Amint megnyugszol, meg is fog jönni! :)
Viszont, ha rendesen szeded a tablettát, pontosan betartva, akkor nem "valamennyire", hanem ugyanolyan mértékben véd a 7 napos szünetben, mint amikor szeded :)
Őszintén kívánom, hogy ne legyen gondod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!