Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi létemre kérhetek receptet sürgősségi fogamzásgátlóra?
Nem. Csak az én háziorvosom 5x gyorsabb mint az övé, így nem kéne órákat várni.
Ad nekem receptet vagy sem?
Szia
Szerintem nőgyógyászhoz kellene menni és nem háziorvoshoz és akkor már a barátnődnek a sürgősségi mellé simán fel lehet íratni egy rendes fogamzásgátlót is.És ha nem akartok órákig várni akkor fel kell hívni egy magándokit és ha elmondja a barátnőd mit szeretne akkor tuti egyből fogadni fogja őt
Logikailag a háziorvosod írhat fel neked (férfi)eseményutáni tablettát. A nőgyógyász kizárólag nőket fogad.
Ám a háziorvost kötik bizonyos szabályok. Pl nem írhat fel gyógyszert olyannak aki azt esetleg másra használja mint kéne. Stb. Ezek miatt a szabályok miatt lehetséges, hogy a fogamzásgátló felírása is szabályokhoz van kötve. Egyébként fogamzásgátlót is írhat fel a háziorvos ha x hóbapon belül volt nőgyógyászati kivizsgálás és nincs a nőnek olyan betegsége ami kizáró ok.
A legegyszerűbb ha felhívod a háziorvosodat és megkérdezed. :)
Tetszik a vagányságod és a felelőségvállalásod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!