Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Férfi létemre kérhetek recepte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi létemre kérhetek receptet sürgősségi fogamzásgátlóra?

Figyelt kérdés
2009. febr. 19. 22:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem biztos furán nézne rád a doki. Gondolom egy kislánnyal feküdtél le, és baj történt, de ő meg annyira gyerek, hogy nem mer elmenni dokihoz tabiért...Ha ez a helyzet, legjobb lesz, ha kézen fogod és elmész vele. A tettei következményeit neki is viselni kell, nem csak a szexet élvezni. Bocs, ha megszaladt a fantáziám és nem ez a helyzet.
2009. febr. 19. 22:58
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem. Csak az én háziorvosom 5x gyorsabb mint az övé, így nem kéne órákat várni.

Ad nekem receptet vagy sem?

2009. febr. 19. 23:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Szerintem nőgyógyászhoz kellene menni és nem háziorvoshoz és akkor már a barátnődnek a sürgősségi mellé simán fel lehet íratni egy rendes fogamzásgátlót is.És ha nem akartok órákig várni akkor fel kell hívni egy magándokit és ha elmondja a barátnőd mit szeretne akkor tuti egyből fogadni fogja őt

2009. febr. 19. 23:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nőgyógyász írja fel, nem a háziorvos és minél többet vártok, annál kevésbé hat majd a gyógyszer. Szal szerintem még mindig az a leghelyesebb, ha a barátnőd megy el a dokihoz, vagy akár most együtt kórházba ügyeletre. Ott is felírják és ügyeletes gyógyszertárban kiváltható. Ne késlekedjetek! A biztonság kedvéért később teszttel is ellenőrizze, hatott-e a gyógyszer, mert a statisztika szerint csak 85 %-ban hatásos.
2009. febr. 19. 23:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Logikailag a háziorvosod írhat fel neked (férfi)eseményutáni tablettát. A nőgyógyász kizárólag nőket fogad.

Ám a háziorvost kötik bizonyos szabályok. Pl nem írhat fel gyógyszert olyannak aki azt esetleg másra használja mint kéne. Stb. Ezek miatt a szabályok miatt lehetséges, hogy a fogamzásgátló felírása is szabályokhoz van kötve. Egyébként fogamzásgátlót is írhat fel a háziorvos ha x hóbapon belül volt nőgyógyászati kivizsgálás és nincs a nőnek olyan betegsége ami kizáró ok.

A legegyszerűbb ha felhívod a háziorvosodat és megkérdezed. :)

Tetszik a vagányságod és a felelőségvállalásod. :)

2009. febr. 20. 09:54
 6/8 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen vidd el a lányt, mert neki kell kitölteni a menszeszével kapcsolatos kis kérdőívet.
2009. febr. 20. 12:02
 7/8 anonim válasza:
nálunk a gyógyszertárban nem kértek receptet a sürgősségi fogamzásgátlóra,igaz elmondták h csak vészhelyzetben használható.
2009. febr. 20. 23:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Háziorvos nem írhatja fel és elvileg vényköteles, nem is értem, hogy adhatnak ki ilyet annélkül! Irány a sürgősségi, vagy a nőgyógyász, tiniambulancia, ha olyan nagylány az illető, ehhez is legyen mersze! Férfinek nem írhatják fel!
2009. febr. 21. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!