Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi bajom lehet ha rosszul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi bajom lehet ha rosszul kezdtem el szedni a Cerazette tablettát?

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt kezdtem el szedni és most olvasom a tájékoztatót hogy az első sorban kellett volna elkezdenem az első bogyót, de én a másodikban kezdtem. (Ne kérdezzétek hogy miért én magam sem tudom, az volt szimpi.) Minden tabletta ugyanolyan hatóanyaggal bír vagy sem? Most mi lesz? Folytassam az első sorral? Nem fogok megkeverni vmit? És a fogamzásgátló hatásra így érvényes az egy hét? Légyszi segítsetek!
2009. febr. 19. 09:54
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát hogyha más színűek a bogyók, avagy más a hormon tartalmuk, akkor az gáz :oS Hívd fel a dokidat!

Ha nem, hanem egy fázisú a gyógyszer kvázi minden egyes szem ugyanannyi hormont tartalmaz, akkor nem gáz. Akkor csak azért írták, hogy az első sorban kezd, hogy megkönnyítsd a saját helyzeted és ne kelljen mindennap azon gondolkodj, hogy na most akkor bevettem vagy nem...

2009. febr. 19. 10:44
 2/9 anonim ***** válasza:

na megint én... rákerestem... a betegtájékoztató alapján nem gond, tényleg csaka Te dolgodat könnyítené meg... De amit nem értek, még a napok is rá vannak írva... :o))))) az a hátulján nem díszítő sor :o))))) Na most már mindegy.

Szerintem nem csináltál bajt! De bizti ami bizti csörrenj rá a dokidra!

2009. febr. 19. 10:50
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen, tudom hogy rá van írva a hátulra, és azt a napot kezdtem el szedni, amilyen nap volt. Abban nem vagyok biztos hogy az összes szem egyforma, vagy vannak benne úgymond hatóanyag nélküli darabok is, ugyanis ennél a gyógyszernél nem kell szünetet tartani. Valaki tudja ezt?
2009. febr. 19. 11:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Bazz nem fordítva kellett volna? Elöbb olvasd el h mivel tömöd a kicsi butus fejedet.
2009. febr. 19. 11:06
 5/9 A kérdező kommentje:
Figyi! Elolvastam két nappal a szedés előtt és nem emlékeztem hogy konkrétan kitért az útmutató arra, hogy az első sorban kell kezdeni.
2009. febr. 19. 11:25
 6/9 A kérdező kommentje:
Felhívtam a dokimat, azt mondta össze-vissza is szedhetem csak szedjem be, mindegyik tabletta ugyanolyan hatóanyagú.
2009. febr. 19. 11:29
 7/9 anonim ***** válasza:
helyes :o)
2009. febr. 19. 11:52
 8/9 anonim válasza:
Csak a magad dolgát nehezítetted meg max azzal hogy nem jól kezdted el szedni :) követhetőség szempontjából. Az idő míg véd ugyanúgy érvényes: a MENSTRUÁCIÓ ELMÚLTA UTÁN 1 HÉT. tehát a szedés elkezdése után 2 HÉT. ez fontos lehet :) !!!
2009. febr. 19. 20:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ, de ez olyan tabletta amit szoptatás alatt lehet szedni, szóval nincs még mensim, hála az égnek.
2009. febr. 20. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!