Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14éves korig csak szülővel lehet venni fogamzásgátlót? :$
Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 17:39
21/26 anonim válasza:
kb.. nekem 2 év alatt egyszer nem szakadt ki..
Sejtem hogy miért.. Talán mert MI TUDJUK HOGY KELL AZT A ROHADT ÓVSZERT HASZNÁLNIIIIII?;) naugye..
22/26 anonim válasza:
" A kérdező kommentje:
hugomnak kéne de ne zavarjon senkit:D
amúgy köszi a válaszokat.:)"
Nem inkább a dédnagyanyádnak?
23/26 anonim válasza:
Fogamzásgátlót csak receptre adhatnak ki, szal...receptköteles. Menny el nőgyógyászhoz és irass fel. Ha meg még titokban akarod tartani - mert gondolom ez az akadálya, hogy elmenny orvoshoz - akkor használjatok gumit. Bár nem hiszem, hogy 14 évesen létfontosságú lenne a sex...várj egy kicsit van még erre időd:)
24/26 anonim válasza:
én 17 vagyok, de csak úgy írtak fel , h anyum jelentett be telefonon és mondta h mit szeretnék. Nem csak h nőgyógyeszház kell elmenned hanem vérvételre is. Nekem azt mondta az orvos h alacsony hormontartalmú ms korelőzmény alapján nem kell vérvétel, mégis hétfőn megyek önszántamból. Ennyi kell h megnyugodjak. és amúgy elég vicces, h 14év alatt kezded, mert nem mondom h nekem nem korai szedni de 7hónapja vagyok együtt a barátommal és 1x feküdtem csak le vele, mert valamilyen oknál fogva nem tudok bízni az óvszerben. A te helyedben meggondolnám h kivel,mikor,mennyi idő után és milyeen védekezés mellett fekszek le valakivel.
25/26 anonim válasza:
utolsó voltam: bocsi a hibákért telefonról írok
26/26 anonim válasza:
Ne szedj fogamzásgátlót, mert belehalsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!