Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan kell rendeltetés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell rendeltetés szerűen felhelyezni az óvszert? Az 52mm amit írnak, hogy olyan széles az maximum lehet annyi vagy alapban?

Figyelt kérdés

Hallottam róla h nem szabad h levegő kerüljön bele illetve nedves sem lehet a pénisz. Igaz ez? durván 2cm-es (~10-11 cm kerület) átmérőjű szerszámra van óvszer? Ami nem csúszik le róla illetve zökkenőmentes a használata?

Előre is köszi

2009. febr. 18. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:
2 centi? atya ég, az tényleg cerka...
2009. febr. 18. 19:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Választ kértem nem véleményt...
2009. febr. 18. 19:28
 3/7 anonim ***** válasza:
nyugi de ha 11 cm a kerülete jó lesz az 3,5 cm nek(kis matek 11/3,14) is ... tehát az már nem kicsi hanem az pont az átlag tehát tuti kapsz rá...
2009. febr. 18. 20:01
 4/7 anonim ***** válasza:
jj
2009. febr. 18. 20:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen nem szabad h levegő kerüljön bele mert kiszakadhat. Ha egy-két nagyon pici légbuborék van benne az még nem baj. És a pénisznek sem szabad nedvesnek lennie mert nagyon könnyen lecsuszhat róla. 5,2 cm az nagyon soknak tűnik egy óvszer átmérőjének szóval az tuti nem annyi max az a plafon. 2cm...hmm...hát nem is tudom. Én még nem nagyon láttam olyan óvszert ami arra jó lenne de lehet h én nem néztem szét rendesen, csak a megszokottat:-) De azért azt hozzá kell tenni h az elég vékonynak hangzik de majd meglátod h találsz e. De ha van olyan akkor vegyél olyat ami vastagít a péniszeden mert hát nem tudom a barátnőd hogy van ezzel,de azért gondolj rá is, ha van :-)

Na csumika

MZ/XY

2009. febr. 18. 20:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Hopp...ezt egy picit elmértem nem 2 az a kettő :-D. Halva 3,2 :D no de mind1...Egy nagyon nagy kellemes csalódás:-)
2009. febr. 18. 20:29
 7/7 anonim ***** válasza:
2009. febr. 18. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!