Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell rendeltetés szerűen felhelyezni az óvszert? Az 52mm amit írnak, hogy olyan széles az maximum lehet annyi vagy alapban?
Hallottam róla h nem szabad h levegő kerüljön bele illetve nedves sem lehet a pénisz. Igaz ez? durván 2cm-es (~10-11 cm kerület) átmérőjű szerszámra van óvszer? Ami nem csúszik le róla illetve zökkenőmentes a használata?
Előre is köszi
Igen nem szabad h levegő kerüljön bele mert kiszakadhat. Ha egy-két nagyon pici légbuborék van benne az még nem baj. És a pénisznek sem szabad nedvesnek lennie mert nagyon könnyen lecsuszhat róla. 5,2 cm az nagyon soknak tűnik egy óvszer átmérőjének szóval az tuti nem annyi max az a plafon. 2cm...hmm...hát nem is tudom. Én még nem nagyon láttam olyan óvszert ami arra jó lenne de lehet h én nem néztem szét rendesen, csak a megszokottat:-) De azért azt hozzá kell tenni h az elég vékonynak hangzik de majd meglátod h találsz e. De ha van olyan akkor vegyél olyat ami vastagít a péniszeden mert hát nem tudom a barátnőd hogy van ezzel,de azért gondolj rá is, ha van :-)
Na csumika
MZ/XY
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!