Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jangee fogamzásgátló mellett cataflam?
4 napja szedem a jangee-t, a menszesz első napjától. Sajnos olyan erős görcseim voltak, h. még ma is bevettem egy szem cataflamot. A két gyószer között kb. 5 óra telt el. A cataflam csökkenti a jengee hatását?
Másik kérdés a jangee valóban véd az első szemtől? A biztonság kedvéért várnék 2 hetet az óvszermentes szexig, az már biztonságos ugye?
Tudom picit túlparázom az egészet, de most még nem akarok babát.:)
Nem parázod túl; előző barátnőm gyógyszer mellett terhes lett pl. szóval pontosan szedd!
A cataflam nem hormontabletta, nem hinném, h bármit befolyásol. Az első két hétben meg húzz gumit! 99.9%, h nincs rá szükség, de akkor megnyugszol.
Teherbe esett? Kihagyott egy szemet vagy hogy?
Én úgy gondoltam gumit nem használunk majd, ha már védett vagyok, de azért megszakítással még pluszban védekezünk...
Én két hónap gyógyszerszedés után (közben) estem teherbe. Minden nap pontosan este kilenckor vettem be. Előtte elmentem vécére, még pisilni sem mentem ki reggelig.
Nincs 100%os védekezés. Csak a pohár víz tehnika!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!