Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pesszárium felhelyezésében tanácsra lenne szükségem. Valaki?
Most kezdem a pesszáriummal való ismerkedést. Attól félek, nem jóhova teszem fel. Ti az ujjatokkal mennyire érzitek?De én nem is tudom már fentebb tenni, mivel nem tudom hhogyan tovább nyomni, mivel nem túl vastag a széle. A tamponnak legalább van fogása. Mondjuk úgy tűnik, hogy az alja a szeméremcsontomnál van és elvileg ott is kéne lennie a tájékoztató szerint. De ha benyúlok a középső ujjammal, akkor elég hamar elérem. Ezek szerint a barátom biztos érezni fogja, hogy egy gumi van ott, hiszen neki hosszabb mint a középső ujjam. Vagy nem így van?
Köszi a segítséget előre is!
De te mennyire tudod felhelyezni?Mármint mennyire éred el?Éppenhogy?
Egyébként elmentem, hogy van ez és nem volt túl segítőkész, azt mondta, nagy kicsit és hagyjam a fenébe.
Igen, úgy néz ki, elmegyek egy másik dokihoz. Talán mondjuk már megy, legalábbis feltettem, és direkt fent hagytam hosszabban és nem mozdult el.
Egyébként már itthon nem forgalmazzák a fogamzásgátló bogyók lobbija miatt, hiszen ez ahhoz képest minimális költség. Úgy lehet beszerezni, hogy a Pharmafutárt felhívod és ez a cég hoz neked Németországból. Pech, hogy már csak 60-tól 90es méretig gyártanak, pedig egy nem szült nőnek elég volna kisebb is.
Az ár most 56 euro volt (kb 15ezer forint) és még 2600ft a közvetítői díj. De állítólag egy életre szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!