Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Pesszárium felhelyezésében...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pesszárium felhelyezésében tanácsra lenne szükségem. Valaki?

Figyelt kérdés

Most kezdem a pesszáriummal való ismerkedést. Attól félek, nem jóhova teszem fel. Ti az ujjatokkal mennyire érzitek?De én nem is tudom már fentebb tenni, mivel nem tudom hhogyan tovább nyomni, mivel nem túl vastag a széle. A tamponnak legalább van fogása. Mondjuk úgy tűnik, hogy az alja a szeméremcsontomnál van és elvileg ott is kéne lennie a tájékoztató szerint. De ha benyúlok a középső ujjammal, akkor elég hamar elérem. Ezek szerint a barátom biztos érezni fogja, hogy egy gumi van ott, hiszen neki hosszabb mint a középső ujjam. Vagy nem így van?

Köszi a segítséget előre is!

2011. márc. 3. 11:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb lett volna ha nőgyógyász helyez fel de te tudod. Egyébként ha hosszabb van a barátodnak majd ő feljebb nyomja.
2011. márc. 3. 11:44
 2/6 A kérdező kommentje:

De te mennyire tudod felhelyezni?Mármint mennyire éred el?Éppenhogy?

Egyébként elmentem, hogy van ez és nem volt túl segítőkész, azt mondta, nagy kicsit és hagyjam a fenébe.

2011. márc. 3. 11:57
 3/6 anonim ***** válasza:
2011. márc. 3. 12:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Hol szereztél be presszáriumot? Én is pont azt keresek. Úgy tudtam h már nem forgalmazzák Magyarországon...
2011. márc. 4. 15:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Először is keress egy normálisabb orvost. A szükséges méretet orvosnak kell megmondania, aztán megveszed, a leírás alapján felhelyezed és úgy mész el a dokihoz vizsgálatra, aki ellenőrzi, hogy jó-e ott, aztán megmutatja, hogy kell kivenni, és azt is, ha nem jól tetted fel. Ez legalábbis 25 éve így ment, és szerintem most is így kellene lennie, ha eléggé lelkiismeretes a nőgyógyász! Engem is érdekelne, hogy lehet beszerezni, abortuszt tervező nők az ügyfeleim (CSVSZ.ben dolgozom), személyre szabottan foglalkozunk a további fog. gátlással is, és van, akinek szinte nem marad más módszer, csak a pesszárium, de a legtöbb gyógyszertár nem tart (egyébként hatásossága fokozható spermiumölő készítményekkel (hüvelykúp, zselé).
2011. márc. 4. 20:25
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen, úgy néz ki, elmegyek egy másik dokihoz. Talán mondjuk már megy, legalábbis feltettem, és direkt fent hagytam hosszabban és nem mozdult el.

Egyébként már itthon nem forgalmazzák a fogamzásgátló bogyók lobbija miatt, hiszen ez ahhoz képest minimális költség. Úgy lehet beszerezni, hogy a Pharmafutárt felhívod és ez a cég hoz neked Németországból. Pech, hogy már csak 60-tól 90es méretig gyártanak, pedig egy nem szült nőnek elég volna kisebb is.

Az ár most 56 euro volt (kb 15ezer forint) és még 2600ft a közvetítői díj. De állítólag egy életre szól.

2011. márc. 5. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!