Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen férfi fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen férfi fogamzásgátló tabletták vannak?

Figyelt kérdés
Hogyan fejtik ki hatásukat? Roncsolják őket, vagy "leállítják" a termelésüket? Milyen mellékhatásuk ismert? Mennyibe kerül 1 havi adag? Kinél lehet ilyet felíratni? Mennyire megbízhatóak? Van itt olyan, aki használja?
2009. febr. 16. 20:15
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
én úgy tudom, hogy a férfi fogamzásgátló tablettákat még csak külföldön van forgalomban. műtéttel véglegesen ugyamond meddővé lehet tenni egy férfit. No-scalpel technika ez is műtéttel végezhető el ami 10-15 perces de ez nem végleges.
2009. febr. 16. 20:27
 2/10 A kérdező kommentje:
hát azért kés alá nem feküdnék, csak érdeklődöm a tabletták iránt.
2009. febr. 16. 20:31
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Eddig akármennyi férfit kérdeztem,senki nem szedné!Érdekes,hogy tönkretennéd a hormonrendszered!
2009. febr. 16. 21:08
 4/10 anonim ***** válasza:
52%

Bezzeg a nők tegyék tönkre a hormonrendszerüket, nem?!

A férfi fogamzásgátlók nagyon kezdetleges stádiumban vannak, és épp az elzárkózás miatt viszonylag lassú a fejlődés. Amennyire tudom, leállítja a spermiumok termelését, de egyenlőre kis százalékban meddőséget okoz. Magyarországon szerintem nem lehet kapni.

2009. febr. 16. 21:33
 5/10 A kérdező kommentje:
Én hajlandó lennék szedni, persze az más kérdés, milyen mellékhatásuk van, ezért kérdeztem rá arra is, de itt mindenki csak kerülgeti a kérdést, válaszolni nem akar rá, csak véleményt nyilvánít...
2009. febr. 16. 22:05
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
itt még semmilyen, ez nem a barátok közt.. : D.
2009. febr. 16. 22:49
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Magyarországon nincs ilyen.

Ha érdekel a téma: www.google.hu

2009. febr. 16. 23:17
 8/10 anonim ***** válasza:
31%
Nem,egy nő se tegye tönkre vele a szervezetét! 25/F
2009. febr. 17. 12:49
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Hát ezzel biztos h nem fogja tönkre tenni mivel itt a férfifogamzás gátlásról van szó!25 évesen még mindig nem tanultál meg olvasni!Analfabéta f@sz...

NpNg

2009. febr. 17. 14:16
 10/10 anonim ***** válasza:
38%
nem ő az:)inkább te,a komment kérdésre válaszolt...
2009. febr. 17. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!