Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hüvelykúpot használok együtt alkalmazva megszakítással akkor az ugy biztonságos?
Figyelt kérdés
nem arról van szó hogy mindig ezt szeretném használni.. csak most egyszer különleges alkalom lenne.. amolyan meglepi a barátomnak.. csak az óvszer most nem lenne jó. Gyógyszert meg nem szedhetek.. már nagyon sokat szenvedtem vele..2009. febr. 16. 12:53
1/7 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok, tablettától anno trombózist kaptam. Én a kotont érzem legbiztonságosabbnak, és igazából csak a legutóbbi pasim lázadt ellene (ami elég rosszul esett). Egyszer megkérdeztem egy nőgyógyászt, aki azt mondta, hogy megfelelően felhelyezve, a várakozási időt betartva (!) a hüvelykúp hatása a kotonéval egyező. Megszakítással szerintem pláne nem lesz gond! Tudod mire vigyázz még? A napokat is próbáld számolni (ajánlom Szil Péterné Természetes fogamzásszabályozás c. könyvét - bár önmagában ez a módzser kockázatos!!!) - menzesz előtti és utáni napok kevésbé kockázatosak, persze valami ekkor is kell, viszont a ciklus közepén, tüszőrepedéskor feltétlen hasz nálj óvszert.
2/7 anonim válasza:
Én is így védekezek,és nincs vele gond!
3/7 anonim válasza:
A megszakítás NEM SZÁMÍT védekezésnek.
Ezek után csak a kúpban bízhatsz. Miért nem veszel pesszáriumok, zselével?
4/7 anonim válasza:
Ha megszakítod,akkor maximum csak az előváladék kerül beléd,amitől pedig a kúp megvéd!
5/7 anonim válasza:
Mi is így védekezünk és eddig szerencsére nem volt bele probléma...attól a kevés előváladéktól ami beléd kerül,biztos,hogy megvég a kúp,mert amúgy arra van tervezve,hogy egy egész adag spermával leszámoljon;)
6/7 anonim válasza:
Ha betartod a használati utasítást simán is véd a kúp sztem.Én pé.kor kezdtem el ezt használni,figyeltem a megfelelő használatra és nem lett gond.Most nem kellet azon agyalnom nem lett-e baj és így még a vérzésem is pontosan jött meg,mert nem voltam emiatt sík ideg.
7/7 anonim válasza:
én is így védekezek,eddig bevált! Nyugodtan rendszeresítheted is a módszert,kivéve a peteérés környékén.Biztos ami biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!