Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha valaki a terbeesés után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki a terbeesés után vérzik az ugye csak egy-két napig tart?

Figyelt kérdés
Mert mi a barátommal utoljára (másfél hónapja) csak gumival védekeztünk és utána egy hétre megjött. De olyan rendes 7 napig tartó menstruáció volt. Most azonban késik, már egy hete. a késés régebben is előfordult de akkormég kombinált módon védekeztünk. az aktus alatt nem volt peteérésem. de azért aggódom. mennyi az esélye h terhes leszek? szerintetek megnyugodhatok ha a teszt negatív lesz?
2009. febr. 15. 19:57
 1/5 anonim válasza:
Ez nagyon veszélyes,és gondolom Te aki ezt a kérdést megfogalmaztad már "Felnőtt ember vagy"Nagybetűvel,és persze felvilágosultsággal is jár ám a gyerekvállalás,nemcsak ide-oda pottyantunk egyet a Nagy Világban.tudnod kellene hogy ilyenkor az első teendő kikérni a Nőgyógyászod véleményét.Persze csak ha van olyanod!Tudod ez a megoldás nyitja.
2009. febr. 15. 20:18
 2/5 A kérdező kommentje:
van nőgyógyászom, de magánrendelős nehéz időpontot kapni és sokba kerül. nem vagyok tapasztalt. épp azért tettem fel a kérdést, h felmérjem mások szerint ez mennyire veszélyes. Az érdekelne h ha a terheséggi teszt szerint nem vagyok terhes, és ilyenek a körülmények, akkor ez mennyire veszélyes, szükségeltetik-e a nőgyógyász?
2009. febr. 15. 20:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát elvileg, ha megfelelően használtátok és ellenőriztétek a gumit, nem lehetsz terhes. Általában vagy gumit, vagy tablettát használnak a párok (van egyéb más módszerek is, de ezek a leggyakoribbak).

A tesztnek akkor hihetsz, ha az aktus után 12-14 nappal is negatív, vagy az időszerű menses első, második napja után használtad. Ha kevés a hcg a szervezetetben, akkor ugyan terhes vagy, csak a teszt nem mutatja még ki. Ha most tesztelsz, annak hihetsz, azt írtad egy hete késik.

Amikor a lányommal kiderült, hogy babás vagyok, akkor fél napig volt vérzésem, de inkább piros folyás volt, és a teszt is kimutatta. (nagyon örültem)

Remélem, segítettem.

Ha a teszt negatív, de még mindig nem jött meg, keress fel nőgyógyászt, mert más bajod is lehet, jobb minél előbb kideríteni

2009. febr. 15. 20:30
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen. belátom muszály lesz felkeresni a gumikesztyűs mumust. :/ ideje lenne tabit szedni, mert arra h rendszertelenül jön meg nem mondott semmit a doki.
2009. febr. 15. 20:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Mindenképp menj el dokihoz, de ha "gumikesztyűs mumusnak" hívod, szerintem keress másikat.

Egyébként a rendszertelen menses a teherbeesésnél fog sok gondot okozni, ezért jobb minél előbb "rendbetenni" a dolgokat, megelőzve s sok idegeskedést

Az előző válaszoló voltam

2009. febr. 15. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!