Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki a terbeesés után vérzik az ugye csak egy-két napig tart?
Hát elvileg, ha megfelelően használtátok és ellenőriztétek a gumit, nem lehetsz terhes. Általában vagy gumit, vagy tablettát használnak a párok (van egyéb más módszerek is, de ezek a leggyakoribbak).
A tesztnek akkor hihetsz, ha az aktus után 12-14 nappal is negatív, vagy az időszerű menses első, második napja után használtad. Ha kevés a hcg a szervezetetben, akkor ugyan terhes vagy, csak a teszt nem mutatja még ki. Ha most tesztelsz, annak hihetsz, azt írtad egy hete késik.
Amikor a lányommal kiderült, hogy babás vagyok, akkor fél napig volt vérzésem, de inkább piros folyás volt, és a teszt is kimutatta. (nagyon örültem)
Remélem, segítettem.
Ha a teszt negatív, de még mindig nem jött meg, keress fel nőgyógyászt, mert más bajod is lehet, jobb minél előbb kideríteni
Mindenképp menj el dokihoz, de ha "gumikesztyűs mumusnak" hívod, szerintem keress másikat.
Egyébként a rendszertelen menses a teherbeesésnél fog sok gondot okozni, ezért jobb minél előbb "rendbetenni" a dolgokat, megelőzve s sok idegeskedést
Az előző válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!