Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mitöl vérzik még mindig?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitöl vérzik még mindig? Elfog múlni?

Figyelt kérdés

18 évesl lány vagyok.Másfél éve élek kapcsolatan.

Már 5 hónapja fogamzásgátlót szedek.

Az orvosom RIGEVIDONT irt fel...Nem igazán örültem neki mert nem hallottam sok jot felöle.De aztmondta h nyugodjak meg az teljesen jo.Nem is volt vele semmi bajom,semmi rosz élmény.Az elsö 3 utána visszamentem iratni a következöt de nem hozzá.Mire a másik orvos kikelt magábol,h miért szedem pont ezt a gyógyszert és ahogy letelt a következö 3 hónap hadjam abba.Mondtam h ok.

MOst kezdtem abból a kövi 3 hónapból a 2.ik adagot.Viszont az a gondom,h vasárnap megjött és elvileg hétfön kellet volna de mind1 és ugye szerdán "elmult" viszont azota is vérzegtek:( és ez engem nagyon zavar.Miért vérzek még mindig?Eddig sosem volt pecsételö vérzésem.Mikor fog elmulni?

Értelmes válaszokat lécci.Mit csináljak?

2010. júl. 30. 11:49
 1/8 anonim ***** válasza:

A legjobb lesz az, ha visszamész ahhoz az orvoshoz, aki legelőször kiírta neked a gyógyszert.

Megnéztem, nem épp a legalacsonyabb hormontartalmú gyógyszert szeded. Éppen ezért kérd meg az orvost, hogy ha tudna, akkor írjon fel neked egy modernebb, korszerűbb és alacsonyabb hormontartalmú tablettát. (Pl. Yasminelle, Meliane, Lindynette)

Elküldött a gyógyszerszedés előtt vérvételre?

2010. júl. 30. 13:02
 2/8 A kérdező kommentje:
NEm küldött el.és a másik doki már mondta h ha lejár a három 3hónap akk minispirált kapok...mert az hosszutávon olcsóbb...meg nincs hormontartalma.
2010. júl. 30. 13:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Akkor mindenképp kérj a háziorvosodtól beutalót vérvételre, és mondd el neki h azért kéred, mert fog. gátlót szedsz.

Ha megfelelőek a májfunkcióid, és nincs trombózisra való hajlamod akkor szedhetsz fogamzásgátlót. Jah meg az orvosváltást is javasolnám...spirált még nem szült nőknek nem szoktak felhelyezni, az orvosok többsége még a minispirált sem ajánlja.

Viszont ha nem bírod a nagyobb mennyiségű hormont(tabletta), akkor is ott van még a hüvelygyűrű. Ugyanolyan biztonságos mint a tabletta, jóval kisebb hormonnal. (Ez a NuvaRing hüvelygyűrű.)

2010. júl. 30. 13:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi rendben mogfogadom.
2010. júl. 30. 13:33
 5/8 anonim ***** válasza:
de jó h fiú vok XD
2010. aug. 1. 11:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Jah joXD
2010. aug. 1. 14:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Mindenképp menj egy 3. orvoshoz sztem.Az első is hülye meg a 2. is.Nem hinném h ilyen gyógyszert kéne felírnia az elsőnek, amikor már annyi jobb van.A 2. meg...szedhetsz nyugodtan fog.gátlót, másikat, nem kell az a minisprirál, mellesleg vannak olcsóbb fog.gátlók is.!2 évig szedtem lindynetett ami 7ezer körül van, most már kb 6 hónapja Sensonetette-t, ua., csak olcsóbb, tehát ne az ár legyen a nagy gond:)

Amúgy nekem a 7 napos szünet alatt a 4-5. nap szokott megjönni, most is az ötödiken jött meg, tehát nekem néha ingadozik, ez nem baj:) már letelt a 7 napos szünet, de még kicsit én is vérzek, ez a 8. nap, orvosom szerint nincs gond az ilyenekkel.

2010. aug. 1. 18:47
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2010. aug. 1. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!