Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? Fogamzásgátló+kiszakadt gumi.
Cypromix-et most kezdtem el szedni,ez előtt még nem szedtem fogamzásgátlót. A menstruáció első napján kezdtem el, tehát elvileg a leírás alapján már az első szemtől véd. 8 szemet szedtem be eddig és a nyolcadik tabletta bevétele után lefeküdtem a párommal, óvszerrel védekeztünk, mert a neten azt írták pár helyen,hogy érdemes két hetet várni,hogy biztos hasson a gyógyszer... de az óvszer kiszakadt...
Attól félek,hogy lehetek így is terhes, szerintetek mennyi az esély rá? Voltam orvosnál 72 órásért, de nem írt fel mert szerinte védenie kell már.. de azért parázunk..
A rendes menstruációm hétfőn múlt el és ma meg megjött újra rendesen :S gondolom a fogamzásgátlótól.. akkor ez kizárja,hogy terhes lennék,nem igaz..?

1., 8 nap után simán véd már a fogamzásgátló minden nélkül. A gyógyszercégesek sem hülyék, ha nem védene 99,9% pontossággal az első szem után akkor nem írnák be a tájékoztatóra, mert olyan pert kapnának, hogy attól kódulnak.
2., NEHOGY bevegyél 72 órásat, épp elég a szervezetednek a fog. gátlóhoz most hozzászokni, a 72 órásban meg annyi hormon van mint 3 havi adag fog. gátlóban
3., A ciklus 8. napján amúgy sem vagy termékeny, még akkor sem ha sehogy sem védekeztek!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!