Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes? Fogamzásgátló+...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes? Fogamzásgátló+kiszakadt gumi.

Figyelt kérdés

Cypromix-et most kezdtem el szedni,ez előtt még nem szedtem fogamzásgátlót. A menstruáció első napján kezdtem el, tehát elvileg a leírás alapján már az első szemtől véd. 8 szemet szedtem be eddig és a nyolcadik tabletta bevétele után lefeküdtem a párommal, óvszerrel védekeztünk, mert a neten azt írták pár helyen,hogy érdemes két hetet várni,hogy biztos hasson a gyógyszer... de az óvszer kiszakadt...

Attól félek,hogy lehetek így is terhes, szerintetek mennyi az esély rá? Voltam orvosnál 72 órásért, de nem írt fel mert szerinte védenie kell már.. de azért parázunk..

A rendes menstruációm hétfőn múlt el és ma meg megjött újra rendesen :S gondolom a fogamzásgátlótól.. akkor ez kizárja,hogy terhes lennék,nem igaz..?

2011. febr. 25. 04:29
 1/5 __krisz__ válasza:
0%
Nem vagyok szakértő a témában de várj egy 5 hetet és nézd meg a hasad ha nagyobb akkor terhes vagy és szerintem 65% az terheséged
2011. febr. 25. 07:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Halgass az orvosodra. Ő pontosan tudja, hogy minek mennyi a rizikója és kímélni próbálja a szervezetedet. Most nagyon megterhelné a 72 órás és max. 1% esélyed lehet arra, hogy babás legyél. Ha pont abba belecsúszol, akkor még mindig mehetsz abortuszra, de jó eséllyel nem vagy babás és nincs szükséged extra hormonokra.
2011. febr. 25. 07:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne parázz! Ha esetleg nem jönne meg a 7 naposban, akkor tesztelj, de hidd el igaza volt a dokinak, elenyészően pici az esélye, hogy probléma legyen!
2011. febr. 25. 07:43
 4/5 anonim ***** válasza:
60%

1., 8 nap után simán véd már a fogamzásgátló minden nélkül. A gyógyszercégesek sem hülyék, ha nem védene 99,9% pontossággal az első szem után akkor nem írnák be a tájékoztatóra, mert olyan pert kapnának, hogy attól kódulnak.

2., NEHOGY bevegyél 72 órásat, épp elég a szervezetednek a fog. gátlóhoz most hozzászokni, a 72 órásban meg annyi hormon van mint 3 havi adag fog. gátlóban

3., A ciklus 8. napján amúgy sem vagy termékeny, még akkor sem ha sehogy sem védekeztek!

2011. febr. 25. 08:56
 5/5 anonim ***** válasza:
"de várj egy 5 hetet és nézd meg a hasad ha nagyobb akkor terhes vagy " Úristen....miért jönnek ide az emberek hülyíteni a másikat. Akkor legalább hihetőt írnál. Kezdek kételkedni a válaszolók jó akaratában.... Ha nő a hasad....hol élsz te....és ha csak többet evett és attól nagyobb a hasa...Úúúú magamhoz kell térjek. Itt paráztatja a kérdezőt...........De sok helyen már észrevettem, hogy beletukmálják az emberbe h terhes, közbe meg szűz...
2011. márc. 5. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!