Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lett már valaki terhes így?
Figyelt kérdés
Lett már valaki terhes úgy,hogy gumi nélkül csináltátok de a pasi nem ment el abba hagytátok majd orálisan vagykézzel elégitetted ki és csak később ment el...Mennyi azesélye hogy az előnedvektől terhes lesz valaki?2011. febr. 24. 22:07
1/8 Futurare 

válasza:

1 az 1000hez kb.
Fogamzásgátlás nélküli szex mindig kockázatos... guglizz.
2/8 anonim 

válasza:

tudtad ,hogy a sajtburgerben sajt van ?
4/8 anonim 

válasza:

1:1000hez? sokkal nagyobb. valami 10ből 3 nő esik így teherbe 1 év alatt.
5/8 anonim 

válasza:

Nem olyan régen direkt végeztek egy kutatást, mivel sok az ellentmondás még a nőgyógyászok között is etéren. Egy év alatt 100 nőből 35en teherbe estek így, 65en nem. Nos, ki tudja melyikbe tartozol?! Az ördög sose alszik.
6/8 anonim 

válasza:

1 év alatt 100 nőből 35 lesz terhes így.
7/8 anonim válasza:
Az előváladéktól is teherbe lehet esni!Szerintem ne kockáztass!
8/8 anonim 

válasza:

hát sztem se... am az ilyen lányokat/pasikat sose értettem...
miért nem lehet előtte 1 ro.hadt gumit felhúzni? ennyire nehezetekre esik?
már bocsi az ilyen bunkóskodásért nem annak szánom egyáltalán de azért az h felhúzza mennyi idő? fél perc,+ h megnézi h van-e vmi baja stb... bő 1 percen belül van...
most vagy még ilyen érettlen vagy a szexhez v. csak lusták vagytok.
sztem megéri az az 1 perc szex előtt mrt utána meg jön a para meg stb. és téll bocs nem k.öcsögségnek szántam
csak én ezeket nem értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!