Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerinteted ír fel másikat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinteted ír fel másikat?

Figyelt kérdés

Ma voltam íratni először fogamzásgátlót és Milligestet írt fel, megkérdeztem patikában és 5.960 Ft volt.Hallottam hogy a Minerva olcsóbb sokkal olyan 2.500 Ft körül lehet.Nagyon rendes volt az orvos.Ha visszamegyek hogy írjon fel olcsóbbat mert nagyon drága abból nincs gond?

L19

2011. febr. 24. 13:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem az összes modernebb tabletta 3 havi adagja 5-6000 Ft. Én pl. Meliane-t szedtem ,az 6500 Ft körül volt.
2011. febr. 24. 14:06
 12/17 anonim ***** válasza:
A Tri regol elég régi fajta, magasabb hormontartalmú, még anyukám is ezt szedte régen :)
2011. febr. 24. 14:08
 13/17 anonim ***** válasza:

A Triregol is 3 fázisú, ha jól tudom.

De mindenképpen egy nagyon durva gyógyszer, azoknak irják, akiknek hormonális problémáik vannak. Mivel neked nincsenek, neked csak ártana.

Figyelj, ha ennyi nem elég, amit itt leírtunk, nem vagy elég érett a fogamzásgátlóhoz, mert képtelen vagy felfogni, hogy a saját szervezetedet tennéd tönkre egy lórugásnyi hormonnal, pár ezer Ft kedvéért.

Inkább ne szedd, majd a pasid megveszi és kifizeti az óvszert. Ennyi.

2011. febr. 24. 14:08
 14/17 A kérdező kommentje:
Értem én és nem is akarom tönkrecseszni a szervezetem.
2011. febr. 24. 14:11
 15/17 A kérdező kommentje:
Csak kicsit húzós az ára.
2011. febr. 24. 14:12
 16/17 anonim ***** válasza:

Azok,amik olcsóbbak,azokat támogatja a Tb és azért,mert elsősorban bőrgyógyászati készítmények,amiket azoknak ajánlják,akiknek súlyos problémáik vannak pl. aknés bőr és ezt hormonális próbálják meg kezelni.Ezeket nem javasolt évekig szedni,az orvos állapítja meg a kezelés idejét.

A hagyományos fogamzásgátlókon nincs támogatás,így a szokásos 3 havi adagjuk 5-8 ezer ft körül van.Sajnos a szex ennyibe kerül,ha mindenképpen a fogamzásgátló mellett döntesz.Mindenképp olcsóbb,mint egy gyereket eltartani.

Több verzió van,amit tehetsz.

1.óvszer. Ebből annyit veszel,amennyi pénzed van egy hónapban.Ha nincs,akkor nem szexelsz.

2.a 3 havi adagot,amit az orvos felír havonta is kiválthatod,vagyis nem kell egyszerre a 3 havit,hanem havonta egy adagot.Ha van ilyen kiszerelés és meg lehet oldani és ki kell számolni,hogy valóban megéri-e így.

3.felezitek a költségeket a pároddal.Így "csak" 3-4 ezer ft jut fejenként.

2011. febr. 24. 14:26
 17/17 anonim ***** válasza:

A doki a leleteid alapján írja ki legjobbat, lehet h van olcsóbb ennél, de ha nem azt írta fel elsőnek lehet h az rossz hatással lesz a szervezetedre. Hiába olcsóbb, ha a szervezeted nem bírja nem szedheted. Én 5700at fizetek érte, párommal felesbe.

De ha visszamész, akkor lehet van hasonló és kiírja doki, de nagy a valószínűsége h ez marad ha jól reagál a szervezeted rá.

2011. febr. 24. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!