Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi az az idő ami eltelhet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az az idő ami eltelhet 2 tabletta beszedése között? (pl. egyik nap egyiket 21 órakor veszem be másikat 22 órakor) Lehet baj belőle?

Figyelt kérdés
Azt írják a fogamzásgátlóm leírásán, hogy a tablettákat közel egy időben kell bevenni, gondolom nem baj ha nem percre pontosan veszem be. De mégis mennyi az az idő ami eltelhet? Az elsőt 21 órakor szedtem be, de tegnap előtt majdnem kiment a fejemből és csak 22 órakor. Ennyi belefér még?
2011. júl. 5. 16:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Persze, ebből nem lesz gond, ha nincs 36 óránál nagyobb eltérés a 2 bevétel között, akkor nem lehet gáz...!!!
2011. júl. 5. 17:00
 2/8 anonim ***** válasza:
12 óra a maximális eltérés!!! NEM 36 óra!!!!!!!!!!!!!!!4
2011. júl. 5. 17:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Dehogynem 36 óra, mivel eleve 24 óránként szeded...
2011. júl. 5. 17:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor jó, köszönöm a válaszokat. Minden hülyeséget leirnak ezt bezzeg meg nem. :D
2011. júl. 5. 17:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát jó úgy igen, de én az aktuális beszedési időtől gondoltam például ha délben venné be akkor ha a következőt éjfél után veszi be akkor már nem véd!!! Miért írtam volna hülyeséget kérdező?????? Csak más értelmezésben írtam!!!!!!!!
2011. júl. 5. 17:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem lesz belőle baj, én csúsztam vele már sokkal többet is, ha bulizni megyünk, rendszeresen elfelejtem, és csak órák múlva veszem be.

utolsónak:Miért ne védene? Hisz mikor egy hét szünet van és nem szeded akkor is véd!

2011. júl. 5. 18:26
 7/8 anonim válasza:

ki volt az a marha, aki 36-ot írt? szerinted miért írják rá a betegtájékoztatóra az óvintézkedéseket, ha 24 órán belül nem veszed be???

A kérdezőnek: Olvasd el a betegtájékoztatót, de amúgy 12 óra telhet el max, ha elfelejtetted bevenni, ha több eltelt, akkor olvasd el,hogy mit kell ilyenkor tenni és figyelj oda, hogy hanyadik héten maradt ki a tabi, valamikor orvoshoz kell fordulni, valamikor elég csak egy gumi, az én esetemben hálistennek az utsó héten hagytam ki és az én tabimat csak tovább kellett szedni egy hónappal és nem hagyhattam mensiszünetet

2011. júl. 6. 22:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Tuncyy nem neked irtam h hülyeséget mondtál. hanem a betegtájékoztatón minden hülyeséget leirnak ami nem fontos ezt bezzeg nem.
2011. júl. 7. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!