Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatott a fogamzásgátló?
Cypromix-et most kezdtem el szedni,ez előtt még nem szedtem fogamzásgátlót. A menstruáció első napján kezdtem el, tehát elvileg a leírás alapján már az első szemtől véd. 8 szemet szedtem be eddig és a nyolcadik tabletta bevétele után lefeküdtem a párommal, óvszerrel védekeztünk, mert a neten azt írták pár helyen,hogy érdemes két hetet várni,hogy biztos hasson a gyógyszer... de az óvszer kiszakadt...
Attól félek,hogy lehetek így is terhes, szerintetek mennyi az esély rá? Voltam orvosnál 72 órásért, de nem írt fel mert szerinte védenie kell már.. de azért parázunk.. Plusz a fogamzásgátlótól pecsételő vérzésem van.. de ez normális,nem igaz?

Első hónapban normális a pecsételés.
Kis esélye van, hogy még nem védett (2 hét kell, mire kialakul a védelem), de ne parázz, ha nem jön meg a megvonásos, akkor tesztelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!