Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két tabletta kimaradt, de a mait bevettem. Jól tettem?
"Azzal a 2vel mi legyen?"
- Hát, azokat is be kellett volna venni. Néha nem árt a tájékoztatót is elolvasni.
szerintem ne, mivel ha jól emlékszem ha elfelejtetted bevenni akkor 12órán meg kell tenni ha nem akkor ne vedd be.
még régen velem is előfordult 1x, és nem pótoltam, ugyanúgy szedtem tovább( függetlenül h van olyan gyógyszer ahol azt írja a tájékoztató h ha utolsó héten nem veszel be 1et akkor kezd el a következő levelet is szedni..)
Legközelebb figyelj jobban, pl: állítsd be az ébresztő órád v vmi ilyesmi.
én már vettem be 3at egyszerre:DDD viszont fog.gátló mellett sem élvez belém a párom(na meg alig van peteérésem...)...:S nekem nem lett így baj..
Viszont ha jól emlékszem ilyenkor a következő 7napban kiegészítő védekezés kell!
"ha-ha-ha. De utólag bevegyem?"
- Lehet, hogy vicces, de nem minket fenyeget a veszély, hogy bekapjuk a legyet. Igen, van olyan, hogy egyszerre kettőt kell bevenni. Viszont neked kellene tudnod, hiszen a Te orvosod írta fel neked a Te tablettádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!