Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hat a fogamzásgátló, ha wc-n voltam?
Na,az van,hogy ma vettem be életem első szemét,19:00-kor,a menzeszem első napján,és utána 21:30-kor elmentem wc-re,és kicsit hígabb volt a székletem,nem hasmenés,de elég híg.
Most akkor,kéne bevennem egy másikat?Nem tervezem,hogy együtt leszek a barátommal,még 2 hétig,ez mennyivel befolyásolja majd az akkori együttlétünket?Úgy értem,így most borult az egész rendszer,hogy az első tabitól hat?

Miért ne hatna? Nem tudom miért hiszik azt az emberek, hogy a tabi bevétele után x ideig nem székelhetnek...
Akkor kell újat bevenni, ha többszöri híg, vizes széklet ürül.
Tehát,ha csak kicsit volt hasmenés jellege,de azért egyben volt,akkor attól még hat?
Én nem értek hozzá annyira,ma kezdtem el,természetesen,átolvastam a tájékoztatót,de hát...

Annak az IQ bajnoknak nevezett:
Meglepődnél,hogy egy amúgy értelmes lány is tud ilyeneket kérdezni,az aggodalom csinál ilyet az emberrel,agyal minden hülyeségen:D
És nem én vagyok az IQ bajnok,a te hozzászólásod lehetett olyan,hogy eltávolították:D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!