Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hat a fogamzásgátló, ha wc-n...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hat a fogamzásgátló, ha wc-n voltam?

Figyelt kérdés

Na,az van,hogy ma vettem be életem első szemét,19:00-kor,a menzeszem első napján,és utána 21:30-kor elmentem wc-re,és kicsit hígabb volt a székletem,nem hasmenés,de elég híg.

Most akkor,kéne bevennem egy másikat?Nem tervezem,hogy együtt leszek a barátommal,még 2 hétig,ez mennyivel befolyásolja majd az akkori együttlétünket?Úgy értem,így most borult az egész rendszer,hogy az első tabitól hat?

2011. febr. 21. 21:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Miért ne hatna? Nem tudom miért hiszik azt az emberek, hogy a tabi bevétele után x ideig nem székelhetnek...

Akkor kell újat bevenni, ha többszöri híg, vizes széklet ürül.

2011. febr. 21. 21:59
 2/6 A kérdező kommentje:

Tehát,ha csak kicsit volt hasmenés jellege,de azért egyben volt,akkor attól még hat?

Én nem értek hozzá annyira,ma kezdtem el,természetesen,átolvastam a tájékoztatót,de hát...

2011. febr. 21. 22:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Levették a hozzászólásomat...Te IQbajnok.:)))
2011. febr. 21. 22:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, hat. Ne aggódj már feleslegesen ilyen baromságon:D
2011. febr. 21. 22:03
 5/6 A kérdező kommentje:

Annak az IQ bajnoknak nevezett:

Meglepődnél,hogy egy amúgy értelmes lány is tud ilyeneket kérdezni,az aggodalom csinál ilyet az emberrel,agyal minden hülyeségen:D

És nem én vagyok az IQ bajnok,a te hozzászólásod lehetett olyan,hogy eltávolították:D

2011. febr. 21. 22:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem írtam semmi csúnyát,csak nem volt építő jellege a hozzászólásomnak.Kicsapott minden biztosítékot a házban ez a kérdés.:))
2011. febr. 21. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!