Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 évesen fogamzásgátló?
Van barátom és elég régóta vagyunk együtt(megbízható kapcsolat) és volt már szex. De kiderült h allergiás vagyok az óvszerre.Ezért elmentünk a nőgyógyászhoz és felír (Milligest) fogamzásgátló tablettát. MIre számíthatok majd ha elkezdem szedni?
(És légyszíves ne hurrogjatok le hogy 14évesen még nem kéne szexelni, mert felelősségteljesen csináljuk a dolgokat és védekezünk is...)
Olvasd el a mellékhatásokat, neked nagy valószínűséggel lesznek, nem is enyhék, mivel ilyen korán kezdesz bele.
Ha megszakítással védekeznétek és hüvelykúppal, akkor az ugyanolyan hatékony, és nem károsít...
Mert hogy nagyon be fog kavarni a hormonrendszeredbe.
Te életed, rontsd el te.
Arra számíthatsz,hogy pár év múlva totál gallyon lesz a hormonháztartásod,győzheted majd helyrehozni,és mellesleg elgondolkodhatsz azon,hogy nem kellett volna olyan korán hormonokat tömni magadba!
Egyébként:fejfájás,hányinger,szédülés,vérzészavarok stb.
Ja,és bárki bármit mond:egy 14 éves lány,legyen bármilyen felelősségteljes,akkor sem képes felfogni ezeknek a dolgoknak a komolyságát...
Szerintem az az orvos nem volt normális. Fejlődő szervezettel hormont szedetni!
Én már majdnem 20 voltam, mikor elkezdtem, 23 évesen hagytam abba. Nekem ennyi is elég volt, hogy tönkrevágja a hormonjaim, fél év hormonkezelés után tudtam csak teherbe esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!