Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha a Dienille fog. Tablettát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a Dienille fog. Tablettát a menstruáció 2. napján veszem be, akkor hanyadik naptól vagyok védett? (orvos mondta, hogy a 2. napon kezdjem el szedni. Tényleg ez a jó? )

Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 14:19
1 2
 11/15 anonim válasza:
Hát tőlem ....végülis nemazén dologom o.O
2011. febr. 19. 11:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Igen, nekem is Dienille van.

Ha a vérzés első napján kezded szedni, első naptól véd, ha nem akkor, akkor nem véd. 10 percig sem lehet gumi nélkül, mert ha nem véd, akkor lehetsz terhes.

A többieknek: 2. napon kezdve LEHET, hogy a pecsételés ellen véd, de BIZTOS, hogy a terhesség ellen meg nem. Szerintetek melyik nagyobb baj?

Idézem:

Ha követi az előírásokat a filmtabletta már bevételének első napjától kezdve védelmet nyújt a nem kívánt terhesség ellen.

Mikor kezdje el az első csomag szedését?

Ha a megelőző hónapban nem szedett hormonális fogamzásgátlót:

A menstruációs ciklus (vagyis a havi vérzés) első napján kezdje el a Dienille szedését; a csomagoláson a hét aktuális napjának nevével megjelölt filmtablettát a gyógyszerlevélből kinyomva.

Ez elég pontosan leírja, mi van.

2011. febr. 19. 21:26
 13/15 anonim ***** válasza:

"A többieknek: 2. napon kezdve LEHET, hogy a pecsételés ellen véd, de BIZTOS, hogy a terhesség ellen meg nem. Szerintetek melyik nagyobb baj? "

Nyilván azért írtam oda, hogy ha 2. nap kezdi, akkor legalább 2 hétig használjon kiegészítő védekezést.

Gondoltam azért annyi esze csak van, hogy ezt felfogja.

2011. febr. 19. 21:43
 14/15 A kérdező kommentje:
Létezik, hogy ez a kis tabletta megakadjon lenyelés közben? Mert eléggé parás vagyok gyógyszerlenyelésnél és miután bevettem volt egy oylan érzésem, hogy ott van még... bár lehet, hogy csak a nyálkahártyám nyomta meg. De ha meg is akadt akkor is ha eszek vagy iszom akkor annak mindeképpen le kellett mennie, nem?
2011. febr. 21. 19:18
 15/15 anonim válasza:
aty úr isten hogytudna már megakadni kérlek hányéves?????????és minek akarod szedni ezta tablettát mert kb 7 éves szinten viselkedsz "megakad a torkomon óó" hoygakadnamármeg nem 10cm gyógyszer
2011. febr. 22. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!