Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a Dienille fog. Tablettát a menstruáció 2. napján veszem be, akkor hanyadik naptól vagyok védett? (orvos mondta, hogy a 2. napon kezdjem el szedni. Tényleg ez a jó? )
Első vagyok. Igen, nekem is Dienille van.
Ha a vérzés első napján kezded szedni, első naptól véd, ha nem akkor, akkor nem véd. 10 percig sem lehet gumi nélkül, mert ha nem véd, akkor lehetsz terhes.
A többieknek: 2. napon kezdve LEHET, hogy a pecsételés ellen véd, de BIZTOS, hogy a terhesség ellen meg nem. Szerintetek melyik nagyobb baj?
Idézem:
Ha követi az előírásokat a filmtabletta már bevételének első napjától kezdve védelmet nyújt a nem kívánt terhesség ellen.
Mikor kezdje el az első csomag szedését?
Ha a megelőző hónapban nem szedett hormonális fogamzásgátlót:
A menstruációs ciklus (vagyis a havi vérzés) első napján kezdje el a Dienille szedését; a csomagoláson a hét aktuális napjának nevével megjelölt filmtablettát a gyógyszerlevélből kinyomva.
Ez elég pontosan leírja, mi van.
"A többieknek: 2. napon kezdve LEHET, hogy a pecsételés ellen véd, de BIZTOS, hogy a terhesség ellen meg nem. Szerintetek melyik nagyobb baj? "
Nyilván azért írtam oda, hogy ha 2. nap kezdi, akkor legalább 2 hétig használjon kiegészítő védekezést.
Gondoltam azért annyi esze csak van, hogy ezt felfogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!