Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a Dienille fog. Tablettát a menstruáció 2. napján veszem be, akkor hanyadik naptól vagyok védett? (orvos mondta, hogy a 2. napon kezdjem el szedni. Tényleg ez a jó? )
Az orvos nyilván azért mondta, mert neked így lesz jó, igen. Ezzel általában azt szokták megakadályozni, hogy egész levél alatt pecsételő vérzés legyen...
Legalább két hétig használjatok óvszert.
Nem. Ha nem véd, akkor tök mindegy hány percig szexeltek óvszer nélkül. Nincs olyan, hogy "kicsit véd" meg "nagyon véd".
Vagy véd, vagy nem. Egy hét után meg közel sem biztos, hogy véd.
Mint mondtam, az én dokim két hét kiegészítő védekezést javasol.
De ha védekezel, akkor normálisan tedd, mert az, hogy "kiveszi előtte" nem sokat ér.
Ha az orvos azt mondta neki, hogy 2. napon kezdje, akkor minek jön ide mindenki okoskodni?
Nyilván nem kib@szásból mondta a doki, hanem azért, mert van vmi értelme. Mellékesen már le is írtam, hogy azért szokták ezt javasolni, hogy ne legyen pecsételő vérzés levél közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!