Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha együtt leszünk terhes lehetek majd? Folyt. Köv.

Lesz. Mivel egy hétig kiegészítő védekezés szükséges kihagyott tabletta után. Ráadásul az első hét ilyen szempontból elég kritikus.
Persze nem nagy rá az esély, de van.

Volt már olyan, hogy egy kimaradt - nem az első héten, de 12 órán belül bevettem + rá pár napra jött a barátom... akkor nem volt gond.
Még csak most fog jönni csütörtökön szóval még biztos nem vagyok az :D:D Előtte meg január utolsó hetén találkoztunk – azóta meg ahogy írtam is: menzeszem is volt. Oké, majd figyelünk :)
Köszönöm a gyors és normális válaszokat :)

Leírom mégegyszer,mert nem értetted. Ha az ELSŐ héten felejtesz el bevenni egy tablettát,akkor számolnod kell vele,hogy az előtte lévő héten lévő szexből lehet baba.De ez benne is van a tájékoztatódban.A kihagyott szem után pedig 7 napig védekezni kell.Ez vonatkozik a harmadik hétre is,csak a második hét olyan,hogy nem kell kiegészítő védekezés.
Amikor egyszer elfelejtetted és 12 órán BELÜL pótoltad,akkor még jó,hogy nem estél teherbe,hisz 12 óra csúszás még belefér.De ez a helyzet most más!
Tudom,hogy most csütörtökön jön,de az első hét miatt a szex visszamenőleg is számít,még jó,hogy ti csak január végén voltatok együtt nem a 7 napos szünetben.
Én ezt értem és tudom is, hogy most más a helyzet – mint amikor 12 órán belül beveszik a tablettát.
A figyelünk alatt az óvszerre gondoltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!