Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az Algopyrin befolyásolja a fogamzásgátlót hatását?
"Kérjük olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét."
Jelen esetben a "milyen gyógyszerek szedése nem javasolt a tabletta mellett" rovatot ajánlom.
Egyébként pedig a tabletta hormonkészítmény, az algopyrin pedig teljesen más, szerintem nyugodtan beszedheted.
Az első rosszul tudja, ne vedd figyelembe, amit írt.
A paracematol hatóanyagú fájdalomcsillapítók, amilyen az Algopyrin is, csökkenthetik a hatékonyságot, ezt nekem több orvos is mondta. Ilyen még a Rubofen meg a Saridon is. Szedj iboprufen hatóanyagúakat (pl (Advil, Algoflex) ezek közömbösek.
Na, neeeeeee! Az Algopyrin tartalmaz paracetamol-t???? Mióta???
Szerintem kérdezd meg a nőgyógyászodat, hogy a te általad használt fogamzásgátló hatását milyen gyógyszerek befolyásolhatják? Ugyanis fogamzásgátló és fogamzásgátló között is lehet különbség. Az újabb, alacsony hormontartalmúak hatását általában nem befolyásolja, de azért kérdezz rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!