Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Áttérjek reggelre? Ez így gáz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Áttérjek reggelre? Ez így gáz szerintetek?

Figyelt kérdés
Cypromix fogamzásgátlót szedek. A tájékoztatóra az van írva, hogy bagyjából azonos időpntban kell szedni, lehetőleg este. Én eddig este szedtem, elvileg 9-10 között mindig, gyakorlatilag meg teljesen összevissza, mert elfelejtettem, meg nemvoltam otthon, meg volt hogy éjjel egykor ébredtem meg és akkor jutott eszembe... Ebben a hónapban már háromszor is előfordult, hogy el is felejtettem, és reggel pótoltam, 12 órán belül szóval talán nemgáz, de ez így akkor sem mehet tovább. Arra gondoltam áttérek inkább reggelre, akkor sokkal rendszeresebbe ntudnám szedni, mert mindennap ugyanakkor kelek és többnyire otthon alszok, ellentétben az estékkel, ami kitudja mikor hol vagyok, mikor megyek el mikor érek haza, meg hogy eszembe jut-e egyáltalán. Tehát a kérdésem, hogy nagy gáz, ha reggelente szedem? MIért javasolják az estét? Mi a jobb? Rendszertelenül este, vagy rendszeresen reggel?:/
2011. febr. 13. 09:56
 1/3 anonim válasza:
Szia!Szerintem nem gáz,ugyanígy voltam én is,először esténként szedtem a tabit,de volt hogy nem voltam otthon,persze a gyógyszer nem volt nálam,későn értem haza,elaludtam előbb,kiment a fejemből,én már az első hónap után azt mondtam,hogy jó,akkor mostantól reggel fogom szedni..hétköznap 7-kor kelek,hétvégén,max 8-kor,így kelés után az első pohár vízzel le is nyelem,és nincs az hogy most elfelejtettem,kimaradt,nekem így jobb...:)
2011. febr. 13. 11:35
 2/3 anonim válasza:
ja azt elfelejtettem,hogy nem tudom miért javasolják az estét inkább,de én úgy voltam hogy inkább reggel szedem,de akkor nem marad ki egyszer sem,minthogy össze-vissza..
2011. febr. 13. 11:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Nyugodtan szedheted reggel. De ha ennyire feledékeny vagy, miért nem állítod be pl a telefonod csörgőre? Nah mindegy.

Egyébként miért ezt a gyógyszert szeded? Ugye tudod, hogy ez elsősorban nem fogamzásgátló, hanem hormongyógyszer, és csak indokolt esetben szabad felírni?

2011. febr. 13. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!