Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megjott a menstruaciom, s...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megjott a menstruaciom, s akkor nap bevettem az elso gyogyszert 3 nap mar nem folyt s este szeretkeztunk a parommal s belem elvezett, lehetek e terhes igy?

Figyelt kérdés
szerintem meg peteeresem nem volt ilyen hamar v megis? segitseg...
2008. jan. 30. 13:14
 1/8 anonim ***** válasza:
63%
Ebből kiindulva nem nagyon olvastad el a betegtájékoztatót, hgy egy hét tabi beszedése után ajánlatos a koton nélküli szex? Hát reménykedj....
2008. jan. 30. 13:39
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Nagy butaságot követtetek el. Mostmár csak abban bízz, hogy a fiúd a kisbabákat is szereti annyira mint az óvszer nélküli szexet.
2008. jan. 30. 14:50
 3/8 anonim ***** válasza:
70%

Sajnos igen nagy az esélye, hogy teherbe estél!

Nem győzöm írni, hogy EL KELLENE OLVASNI A BETEGTÁJÉKOZTATÓT! Nem hiába van benne!

2008. jan. 30. 15:02
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Persze,hogy lehetsz terhes,ha elolvastad volna a tájékoztatót akkor tudnád,hogy az első levelet beszeded utána megjön a mensid,és amásodik levél első szemétől már véfdett vagy.Sokan még úgy is teherbe esnek,hogy rendesen szedik atabit,nem így,hogy enniyre felelőtlenek,mint ti.Hát reménykedj!
2008. jan. 30. 15:02
 5/8 anonim ***** válasza:
41%
Nem biztos h terhes ha a menstruáció első napjától szedi (üzenem az elöttem íróknak) én is onnantól szedem és nem lettem az. Az én orvosom azt mondta h ha az első naptól szedem nem kelle várni mert azt a ciklust már teljes egészében védi. Nektek kellene elolvasni a tájékoztatót. Nem?
2008. jan. 30. 21:37
 6/8 anonim ***** válasza:
25%
Persze, bele van írva, hogy az első naptól véd, de azt is kihangsúlyozza, hogy a 7. naptól a legbiztonságosabb! Sőt van amikor a ilyen tabiknál a doki még az egy hónapot tanácsolja! Ha teljesen biztonságos lenne az első naptól, akkor nem tűntették volna fel az egy hetet! Talán csak végig kéne ezt gondolni...
2008. jan. 30. 21:52
 7/8 anonim ***** válasza:
25%
Szia!nem okoskodástként mondom mert tudom h most arra van a legkevésbé szükséged de tényleg nem véletlen van az a betegtájékoztató!!! És igen van esélyed, attól független mert akkor nem volt peteérésed hiszed a sperma több napon keresztül is életben marad!
2008. jan. 31. 06:18
 8/8 anonim ***** válasza:

nekem a biosztanárom azt mondta hogy nincs sok esélye annak hogy valaki teherbe essen.. 14%

remélem jól jössz ki ebből a dologból

2010. jún. 11. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!