Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megjott a menstruaciom, s akkor nap bevettem az elso gyogyszert 3 nap mar nem folyt s este szeretkeztunk a parommal s belem elvezett, lehetek e terhes igy?
Figyelt kérdés
szerintem meg peteeresem nem volt ilyen hamar v megis? segitseg...2008. jan. 30. 13:14
1/8 anonim válasza:
Ebből kiindulva nem nagyon olvastad el a betegtájékoztatót, hgy egy hét tabi beszedése után ajánlatos a koton nélküli szex? Hát reménykedj....
2/8 anonim válasza:
Nagy butaságot követtetek el. Mostmár csak abban bízz, hogy a fiúd a kisbabákat is szereti annyira mint az óvszer nélküli szexet.
3/8 anonim válasza:
Sajnos igen nagy az esélye, hogy teherbe estél!
Nem győzöm írni, hogy EL KELLENE OLVASNI A BETEGTÁJÉKOZTATÓT! Nem hiába van benne!
4/8 anonim válasza:
Persze,hogy lehetsz terhes,ha elolvastad volna a tájékoztatót akkor tudnád,hogy az első levelet beszeded utána megjön a mensid,és amásodik levél első szemétől már véfdett vagy.Sokan még úgy is teherbe esnek,hogy rendesen szedik atabit,nem így,hogy enniyre felelőtlenek,mint ti.Hát reménykedj!
5/8 anonim válasza:
Nem biztos h terhes ha a menstruáció első napjától szedi (üzenem az elöttem íróknak) én is onnantól szedem és nem lettem az. Az én orvosom azt mondta h ha az első naptól szedem nem kelle várni mert azt a ciklust már teljes egészében védi. Nektek kellene elolvasni a tájékoztatót. Nem?
6/8 anonim válasza:
Persze, bele van írva, hogy az első naptól véd, de azt is kihangsúlyozza, hogy a 7. naptól a legbiztonságosabb! Sőt van amikor a ilyen tabiknál a doki még az egy hónapot tanácsolja! Ha teljesen biztonságos lenne az első naptól, akkor nem tűntették volna fel az egy hetet! Talán csak végig kéne ezt gondolni...
7/8 anonim válasza:
Szia!nem okoskodástként mondom mert tudom h most arra van a legkevésbé szükséged de tényleg nem véletlen van az a betegtájékoztató!!! És igen van esélyed, attól független mert akkor nem volt peteérésed hiszed a sperma több napon keresztül is életben marad!
8/8 anonim válasza:
nekem a biosztanárom azt mondta hogy nincs sok esélye annak hogy valaki teherbe essen.. 14%
remélem jól jössz ki ebből a dologból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!