Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi idő van rá, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő van rá, hogy megjöjjön a gyógyszermentes 7 napban?

Figyelt kérdés
Most szedem elöször, és elsö havit most fejeztem be!
2008. jan. 29. 21:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
szerintem mindenkinél változó de nekem miután befejeztem a gyógyszerszedét utána 3 nap elteltével.
2008. jan. 29. 23:20
 2/4 anonim ***** válasza:
29%

Olyan 3-4 nap a normális, de az első időkben ez még tolódhat, mire megszokja a szervezeted a bogyót.

Addig nem kezd el szedni a következőt, amíg meg nem jön, és ha nem jön meg menj dokihoz.

Én este 18 körül szoktam bevenni, csütörtökön hagytam abba és hétfőn dél körül jött meg mindig.

2008. jan. 30. 11:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Kb. a 3-4 napon fog megjönni! És igenis el kell kezdened szedni akkor is, ha nem jött meg vagy ha nem múlt el a vérzésed! Csak, majd a későbbiekben, ha már hozzászokott a szervezeted, és nem jön, meg, akkor már nem szabad elkezdeni a köv. levéllel!
2008. jan. 30. 15:12
 4/4 anonim ***** válasza:
81%
Én péntekenként hagyom abba, az első hónap után szerdán jött meg,a második levél után kedden.Neke di sbitti meg fog jönni,ha rendesen szedted,ne parázz,és egy idő után be is fog állni.
2008. jan. 30. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!