Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma elmentem a nőgyógyászatra, de mióta eljöttem onnan, jobban félek, mint előtte. Mi csináljak?
Persze, értem, hogy most nem jó, de utána meg sokkal jobb lesz és mident be lehet pótolni.
Mondta a doki, hogy érdeklődj az eredményről? Megvan telefonszáma? Vagy a kórházé, ahol voltál? Mert ha ő tojik rá, hogy mikor lesz eredmény, akkor neked kell sajnos utánajárni. De lehet, hogy jobb lenne már egy másikhoz menni, ha megvan. Főleg, ha már vn időpontod. De ezt neked kell eldönteni. Remélem segítettem. :)
23/l
a rákszűrés eredményét nem kell megvárni, az független, csak a vérvételét a májfunkciók miatt. de ha eleve bunkó volt veled az orvos, nem hiszem, hogy szólni fog neked, hogy mehetsz vissza, inkább érdeklődj és/vagy menj el a magánrendelésre is. de ott is lehet bunkó vagy nem elég körültekintő az orvos, én 3nál jártam, mire találtam egy rendeset...
anyuddal meg beszélj, mert felelősségteljesnek tűnsz, nem azért akarod a gyógyszert, hogy válogatás nélkül mindenkivel dugj és túl fiatal sem vagy, el kell fogadnia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!