Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló hány éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló hány éves kortól hat?

Figyelt kérdés
és a drágább óvszerek mennyire biztonságosak?
2011. febr. 6. 21:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Bármilyen életkorban hat. De személy szerint 17-18 éves kor alatt nem ajánlom, mert nagyon belepiszkálhat a hormonrendszerbe.

Az óvszer pedig elég biztonságos.

2011. febr. 6. 21:13
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem gyerek vagy még, ne szex-elj! Komoly nő/férfi nem kérdez ilyet!

Amúgy a fogamzásgátló értelemszerűen gátolja a fogamzást, tehát amint termékeny a nő, 'hat'.. Szóval ha már menstruál, testileg alkalmas a szexre, de lelkileg még nem feltétlen.

13-14 éveseknek nem ajánlott, sőt inkább 16-17 éves korig nem ajánlott, mert ha kis mértékben is, de tartalmaznak hormonokat, és a növekedésben lévő szervezet számára nem előnyös...

Egy havi fogamzásgátló 2000-3000 forint között van, mindennap kell szedni!!! Ezt inkább olyan párok használják, akik sűrűn vannak együtt, esetleg együtt is élnek, de mindenképp komoly a kapcsolatuk.

Egy 10-12 db-os óvszer 600-1200 forint körül van kb, ez márkától függ. Vannak kisebb kiszerelések is pár száz forintért. ha első lesz (márpedig a kérdés alapján tuti) akkor inkább a gumit használd, az megvéd a nemi betegségektől is. De inkább várj egy kicsit vele, addig is érettebb leszel... Nem hátrány, de te legalább már gondolsz a védekezésre :D

2011. febr. 6. 21:17
 3/12 A kérdező kommentje:
Igazatok van h fiatal vagyok de most istenem lehet hogy nem kéne de szeretjük egymást és nagyon bevagyunk indulva néha egymásra szóval énsem tudom :S félek ettöl 15/f
2011. febr. 6. 21:35
 4/12 anonim ***** válasza:
Akkor óvszer! Fiatalok vagytok, amúgy olcsóbbra jön ki a gumi és legalább hormonnal sem tömi magát a barátnőd!
2011. febr. 6. 21:43
 5/12 anonim ***** válasza:
Hát ha már mindenáron szexelni akartok, akkor óvszerrel.
2011. febr. 6. 21:49
 6/12 anonim válasza:
29%
A mostani fogalmazásgátlók már nem hormonálisak.. nagyon sok baj nemlesz belőle baj, se hízás,bár attól függ milyet ír fel a doki. mi még nem keztük el szedni. de ovszerből viszont Durex ultra safe-t használunk enyhén vastagabb és + síkosító 5 hónapja semi baj nincs vele. :)
2011. febr. 6. 22:13
 7/12 A kérdező kommentje:
Akarni akarjuk csak a szülei nem engednék meg és én pedig nem merem mert nem szeretném ha netán gyerek úgy hogy énse tom
2011. febr. 6. 22:21
 8/12 A kérdező kommentje:
mert nagyon bevagyunk egymásra indulva meg télleg imádjuk egymást
2011. febr. 6. 22:21
 9/12 anonim ***** válasza:
Elsőnél szerintem mindenképpen óvszer. :)
2011. febr. 6. 22:30
 10/12 anonim ***** válasza:

"A mostani fogalmazásgátlók már nem hormonálisak"

Akkor szerinted mégis milyenek? Az orális fogamzásgátló tabletták igenis hormontartalmúak. Mégis mi más lenne bennük?..

2011. febr. 6. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!