Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fogamzásgátlóval kapcsolatban vannak jó tapasztalaitok?
Az első kettő minek írt, ha nem tud megfelelő választ adni?
Nálam a Gracial vált be, ezt szedem már 5 éve és semmi mellékhatás nem volt nálam! Amúgy meg nem biztos, hogy ami nekem vagy másnak jó, az neked is! De ne hagyd, hogy a Tri-Regol-t írja fel a doki, mert egy ősrégi gyógyszer!
Szia! én is azt javaslom,hogy Tri-Regolt ne irass fel,nagyon régi valóban.Én Mercilont szedek,ettöl semmi bajom nem volt,csak az elején egy kis rosszullét,de az általában mindenkinél elöfordul,amugy én sem hiztam,pedig én is alapból termetes vagyok.Amúgy a Mercilon szerintem a legdrágább,bár nem tudom ezek a 3 fázisosak mennyire drágák,de ez 3 hóra 6800ft.Kevés a hormontartalma.
Amugy van a baráti körömön belül egy olyan lány aki 17 évesen kezdett el szedni fogamzásgátlót és nem fejlödött ki rendesen a méhe a gyógyszer miatt,most meg nem tud teherbe esni::S.De szerintem ez tényleg a nemi fejlettségtöl függ,meg nem tudom,lehet nem szakszerüen járt el vele az orvos akkor:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!