Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után tudom meg ha terhes vagyok?
Figyelt kérdés
kb. 1 hete voltam a pasimmal és az ota rosszul létek kerülgetnek, és a havi dolog is késik!!
ha veszek egy terheségi tetsztet az egyhét után kimutatja??
2011. febr. 2. 12:40
1/7 anonim 

válasza:

nem vagyok szakértő de sztem igen
am legkésőbb 9 hónap múlva tuti kiderül
19f
2/7 anonim 

válasza:

ez a kérdés KLASSZIKUS! hahahahaaaaaaa
Veszel egy tesztet, megcsinálod, megtudod.....
.....de amúgy ha védekeztetek vna, akkor most tudhatnád, h 99,99%, h NEM vagy az ;)
3/7 anonim 

válasza:

Sok teszt csak 2 hét után mutat valamit.Menj el nőgyógyászhoz, az a biztos.Ha más nem a vizsgálattol meg fog jönni(én már jártam így :-)
4/7 A kérdező kommentje:
léccy ha megkérhetlek mes. el h te h jártál??
sokat segitene!!
köszönöm
2011. febr. 2. 12:53
5/7 anonim 

válasza:

a rosszullét nem 1 hét után jön hanem sokkal később...
6/7 anonim 

válasza:

hát vannak jelek pl:többször egyre erősebben görcsöl a hasad,felszedsz pár kilót...ilyenek neked nemvoltak
7/7 anonim 

válasza:

Mensest nődoki el tudja índitani hormonkúrával. Ilyen egy hetes gyógyszer, beszeded és utána pár napra megjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!