Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Minulet okozott nektek ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minulet okozott nektek ilyen mellékhatást?

Figyelt kérdés

8 éve használok fogamzásgátlót, eddig 3 félét szedtem,a szexuális étvágyamban nem volt semmiféle változás, napi szinten kívántam.

1 hónapja kezdtem el a Minuletet és szinte semmi szexuális vágy nincs bennem.

Igaz,pont most történt haláleset a családban és a munkahelyem is elvesztettem, így stressz is van bőven, de én úgy gondolom, talán a gyógyszernek is köze lehet hozzá.

2011. febr. 2. 00:51
 1/3 anonim válasza:

Ez csak személyes vélemény, de én úgy gondolom, hogy inkább felelős ezért a stressz, mint a gyógyszer. De ha biztos vagy benne, hogy amiatt van, írass fel magadnak egy másik gyógyszert. Hátha attól jobb lesz.

(NG)

2011. febr. 2. 01:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezt embere válogatja, én mindig azt szedtem eddig, de nem volt ilyen gondom. Szerintem is a stressz lehet inkább.
2011. febr. 2. 03:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Tök szervezetfüggő, hogy épp melyik mellékhatás jön ki.

De ha a többitől nem volt gond, akkor miért nem azok közül vmelyiket szded?

Vagy ha azoknak meg más mellékhatásuk volt (tehát ez a 4. gyógyszer, amivel gondod van), akkor inkább el kellene felejteni a tablettákat.

Nem mindenkinek jönnek be. 8 évig szedni amúgy sem túl egészséges.

2011. febr. 2. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!