Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Fogamzásgátló mellett terhes lettem. Pedig rendszeresen szedtem. Ma kb.6 hetes vagyok. Viszont, úgy érzem nincs jelenleg elég erőm, ahhoz, hogy végigcsináljam. Nem érzem azt, hogy anyuka szeretnék lenni.
A paracetamol tartalmú fájdalomcsillapítók gyengítik a tabletta hatását. A Saridonnak pl benne van a betegtájékoztatójában is, hogy csökkenti a tabletta hatását.
Amúgy én is Meliane-t szedtem hat évig és soha nem volt belőle probléma, de ez olyan, mint a Lindy20, nagyon alacsony a hormontartalma, tehát különösen figyelni kell a helyes szedésre és a mellékhatásokra.
Nem tudom én mit tennék, de nem hiszem, hogy be merném vállalni a másodszori abortuszt is...mi lesz ha emiatt soha nem lehet gyereked?
Megkérdezhetem, hgy vetted észre, hogy terhes vagy?
Nem jött meg a megvonásos?
Teszt mikor lett pozitív?
Nos. A mai nap döbbenete,hogy a Neo Citran nevű, vény nélkül kapható, meghűlés és nátha kezelésére javallt készítmény, amit én nagy "szeretettel" fogyasztok, mert mindig jobban letem tőle, adagonként/ tasakonként 500 mg paracetamolt tartalmaz. és sem a dobozon, sem a tájékoztatón nincsen feltüntetve, hogy csökkenti a fogamzásgátló hatását, de már többen írtátok, hogy így van. Úgyhogy szinte 100%, hogy ennek köszönhetem, hogy teherbe estem. A terhességet pedig borzasztóan egyszerűen lehet észlelni, legalábbis nálam. Nem jelentkező, menstruáció, duzzadó mellek, vérző fogíny, hányinger.
Jelenleg 39 fokos lázzal fekszem itthon, borzasztóan görcsöl a hasam és kénytelen vagyok antibiotikumot és lázcsillapítót szedni.... Frankó! gondolom ez is "jót " tesz a babának. :(
Szia!
Most olvastam soraidat. Végül hogy döntöttél? :) Jól vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!