Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 25 éves szűz lány vagyok....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves szűz lány vagyok. Először megyek nőgyógyászhoz, mire számítsak?

Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 20:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
ha csak tabletta akkor az sztk megfelelő ara is, és szerintem a magán se különb csak pénzbenXD
2011. jan. 30. 20:55
 12/19 A kérdező kommentje:
Amúgy ezt komolyan kérdem, hogy szerintetek, el kellett volna mennem nőgyógyászhoz annak ellenére, hogy nem volt semmilyen problémám és nem is éltem szexuális életet?
2011. jan. 30. 21:30
 13/19 anonim ***** válasza:
19%
Már rég el kellett volna menned... Amikor először megjött, amikor már szexeltél, meg általános szűrésre. Pláne ha még sosem voltál, nem kéne tablettával kezdeni... Óvszer! Akár mit mondhat a párod, ő sem tudhatja, hogy van-e bármilyen fertőzése... Gondolj csak bele... Nem az a baj, hogy még szűz vagy. De az nagyon gáz, hogy még nem voltál nőgyógyásznál. Amúgy meg menj férfihoz, mert a női nőgyógyászok nagyon kötekedősek...
2011. jan. 30. 21:31
 14/19 anonim ***** válasza:
Hát férfi létemre úgy tudom jártak annak ellenére lányok, egy vizsgálat meg nem nagy gond sose. Manapság már egy szűrés fontos dolog tud lenni, vannak betegségek is. például méhnyakrák nagyon későre fejlődik ki, bár nemi élet is okozhatja, de fiatal kortól alakul ki is későn veszik észre. Nem tudom mennyire értelmes amit írtam, de most már biztos fogsz nőgyógyászhoz járni, ha lesz nemi életed.
2011. jan. 30. 21:39
 15/19 A kérdező kommentje:
21:31 Nem hiszem, hogy a lányok többsége elmegy nőgyógyászhoz akkor, mikor először jön meg neki, és még nem szexeltem, majd csak eztán fogok...
2011. jan. 30. 21:43
 16/19 anonim ***** válasza:
90%

Ha eddig nem volt nőgyógyászati problémád, akkor nem is kellett elmenned, főleg, ha még szűz vagy. Ha normális a menstruációd, időben megjön, nem fáj, stb..akkor nincs gond, illetve nem kellene.

A szűz csajoknál, kivülről szokták megvizsgálni a petefészket, először körbetapogat, hogy érez-e valami elváltozást, majd análisan vizsgál meg, mivel hüvelyen keresztül nem bir, mert szűz vagy. Tehát, felnyúl az anuson, és úgy vizsgál meg még egyszer.

MIndenesetre meg kell rögtön mondanod, hogy nem voltál még pasival.

Különben nem fájdalmas, esetleg kellemetlen, hogy idegen lát alulöltözve, de ehhez hozzá kell szokni.

Mindenesetre nézz el a dokihoz.

2011. jan. 30. 21:53
 17/19 anonim ***** válasza:
94%
Én elmentem nőgyógyászhoz, de abszolút nem vizsgált meg, pedig vannak problémáim... Úgyhogy szerintem nem olyan fontos lett volna az, főleg így utólag már felesleges ilyenen görcsölni, majd most elmész és kész. Szűz lányokban nem turkálnak egyébként, ha nem muszáj. 21/L
2011. jan. 30. 22:13
 18/19 anonim válasza:
100%

Szia! Én ugyanígy mentem egy pár évvel voltam csak fiatalabb nálad. Bejelentkeztem, elmentem és mondtam, hogy most kezdenék nemi életet, nézze meg, minden rendben van-e és kérek fog.gátlót. Megvizsált, de inkább csak nézett, nem turkált( ilyenkor nem szoktak), hasat megtapogat, melleket megnézi. Ennyi. Elküldött laborba, felírta a gyógyszert és mondta, hogy hívjam fel x nap múlva, addigra megküldték neki a laboreredményt, és mondta, hogy szedhetem a felírt gyógyszert. Először csak 1 havit ír. Utána visszamentem, akkor már vett kenetet rákszűréshez és felírta a köv 3 havi gyógyszert.

Ja, és ne idegeskedj a válaszokon, ha nem volt problémád, tök normális, hogy eddig nem voltál dokinál. Emiatt most ne érezd már hülyén magad.

2011. jan. 31. 12:38
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. jan. 31. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!