Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves szűz lány vagyok. Először megyek nőgyógyászhoz, mire számítsak?
Ha eddig nem volt nőgyógyászati problémád, akkor nem is kellett elmenned, főleg, ha még szűz vagy. Ha normális a menstruációd, időben megjön, nem fáj, stb..akkor nincs gond, illetve nem kellene.
A szűz csajoknál, kivülről szokták megvizsgálni a petefészket, először körbetapogat, hogy érez-e valami elváltozást, majd análisan vizsgál meg, mivel hüvelyen keresztül nem bir, mert szűz vagy. Tehát, felnyúl az anuson, és úgy vizsgál meg még egyszer.
MIndenesetre meg kell rögtön mondanod, hogy nem voltál még pasival.
Különben nem fájdalmas, esetleg kellemetlen, hogy idegen lát alulöltözve, de ehhez hozzá kell szokni.
Mindenesetre nézz el a dokihoz.
Szia! Én ugyanígy mentem egy pár évvel voltam csak fiatalabb nálad. Bejelentkeztem, elmentem és mondtam, hogy most kezdenék nemi életet, nézze meg, minden rendben van-e és kérek fog.gátlót. Megvizsált, de inkább csak nézett, nem turkált( ilyenkor nem szoktak), hasat megtapogat, melleket megnézi. Ennyi. Elküldött laborba, felírta a gyógyszert és mondta, hogy hívjam fel x nap múlva, addigra megküldték neki a laboreredményt, és mondta, hogy szedhetem a felírt gyógyszert. Először csak 1 havit ír. Utána visszamentem, akkor már vett kenetet rákszűréshez és felírta a köv 3 havi gyógyszert.
Ja, és ne idegeskedj a válaszokon, ha nem volt problémád, tök normális, hogy eddig nem voltál dokinál. Emiatt most ne érezd már hülyén magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!